Aké meno pre dievčatko?
Aké meno mám dať pre dievčatko ? ... Vôbec žiadne sa mi nepáči :/ :(
zuzka...napr....ja som tuzila po Marienke...tolko peknych mien je....a vzdy ked si vyberies,vzdy budes uvazovat,ci si nemala dat ine
ale rozhodni srdcom,nie tym,co ti napisu ine mamicky
aj tak...menu urobi " meno" az nase dieta...
my budeme mat Helenku 🙂
Pacila sa nam aj Pavlinka, Kristinka, Tamara, Alica, Katarina.
Mne sa paci Miška, od zaciatku tehu som vedela, že budeme mat chlapca, ale pre istotu sme vybrali aj dievcenske meno a ak niekedy budem mat dievca, tak jedine Michaelu <3
My mame Alicu. a nelutujem tuto volbu ani po skoro 5 rokoch. je to neokukane medzinarodne meno 😉 Volame ju Al, Ali, Ala Alica
My sme dali Dorotku a nikdy sme to neoľutovali 🙂
My sme mali v prípade že budeme mať dievčatko nachystané mená Bianka, Eliška a u mňa najviac viedlo meno Dorotka ale páči sa mi aj Hanka. 😆
Sára, Izabela, Gabriela, Marianna, Nina
@verunqha23 my sme mali dve mena Sylvia a Livia. A jedno pekne rano som sa zobudila s tym, ze je to Barbora. Nikto nevie preco, ani ja. Ja vsak tvrdim, ze to si ona sama vybrala. A je to naozaj maly divoch😀😀😀
Moje naj je Lucia,ale pacia sa mi slovenske mena anna,hana,zuzana,elena (ela),stela je za zaujimave meno. Aj magdalenka je krasne meno (megi,meginka)
U nas v okoli je sama Sara, Sasa, Ema, Sofia, my sme dali dcerke meno Karolina 🙂
@verunqha23 tak toto je dobre, že žiadne sa mi nepáči.
výber si Klára, Terézia, Barbora, Agáta, Dorotea, Agnesa, Alžbeta, Lucia, Katarína, a koľko ďalších pekných je
Ja som mala mať Alexiu ale nakoniec je z toho Marco 🙂 Ale ak bude druhá dcérka tak bude na 100% Alexia to meno si ma samo našlo 🙂
Ja som vzdy chcela Ondrejka a Danielku a mam Frantiska a Stanku. A nelutujem. Jedi e meno Sara by som nedala ani za nic na svete. To sa mi vobec nepaci.
Mne sa páčia Alessia a Issabel
Keď sa opýtaš milión ľudí,tak ti povedia milion mien. Zober kalendár do ruky a vrav si tie mená nahlas, to, že ti ich tu ženy všetky vypíšu je fakt zmysluplné. 🙂
@verunqha23 ahoj tak to poznam, ked nam povedali, ze cakame babu riesila som rovnaky problem...chlapcenskych som mala nachystanych aj 10, ale dievcenskych...nic mi nepasovalo a nepacilo sa mi. Az sme sa nakoniec s manzelom dohodli na Klare...
@evelyn19 Ja som to mala opačne :D 30 dievčenskych a ani jedno chlapčenské nič mi nesedelo
Elenka 🙂
My sme vybrali na 100% mena az v porodnici. Dali sme Šimon a Hana. No ak bude druhy chlapec, tak teraz uz neviem ci by bol Šimon. Asi to v tej chvili musi nejako samo prist, osvietit ta, ako by si babo same vybralo. Babskych som mala vela vybratych, no druhe, ak by bolo dievca, chcem vybrat tak, aby nebolo odveci k Hanke. predtym sme zvazovali aj Tamaru, Simonu, Adelu, Lucku, Dorotu, Michaelu... mne sa pacila aj Edita a Judita no muz o tom nechcel ani pocut...
ema linda sofia nina
Moj mm chce Lujzu☺ak by sme mali dievca prvu mam Dominiku
Bianka.Anička.Hanka.Natalka.Su to krasne mena a hlavne ked ich aj pekne vyslovis ja si neviem predstavit 80rocnu sofiu.saru.leu.miu.ninu.nelu.emu a podobne mena.aj 80 roc.lukas ci teo mi pride take divne
Lucia, Ester, Livia sme mali vybrate, ale boli nakoniec obaja chlapci. Manzelovi sa paciala Slavka, mne este Karin.
my mame doma Terezku a Viktorku 🙂
Mne sa páčia Katka, Veronika, Andrea, Lucia. Pre dvojičky mi pekne znie kombinácia Amália a Natália 🙂
@verunqha23 ako píše @mysga každému sa páči niečo iné 🙂 čítaj si mená, ktoré sa ti pozdávajú tak si poznač, povedz si ich nahlas 🙂 povedz si ich s priezviskom... my s manželom sme takto hľadali mená na začiatku tehu a jedno krásne sme aj našli 🙂
Yasmine, Karin, Greta, Agnes, ...
Ja mám doma Lauru a Leu 😉 a páčilo sa mi ešte Timea, Karin...
Ak budeme mať dievčatko, tak to bude Zuzanka 🙂 máme klasické slovenské priezvisko, takže žiadna divočina... a mená alá "červená knižnica" nikdy neboli moje obľúbené.. ale každý má to svoje 🙂

@verunqha23 mne sa vzdy pacili mena ako Sophia, Elizabeth,Emma,Emily 😊