Ako dať zahrať mamine k 60. narodeninám na rádiu Regina?
Môžte mi poprosím pomôcť chcem dať zahrať pre mamu k 60 má stým niekto skúsenosť.napisete mi text
@ideapad nájdi stránku Hudobných pozdravov,je to naozaj veľmi jednoducho vysvetlené.
A text?napíš niečo od srdca😉
Či si vypočuj zopár HP a ispiruj sa.
@ideapad nechapem, nevies napisat text blahozelania? A napisat kto a komu blahozela? Na stranke by si mala najst aky max dlhh text mozes mat, pohladaj si pripadne nejake texty na internete, take co sa ti hodia aj pacia, dopis meno oslavenkyne, vek a gratulantov a mas hotovo. Snad na to netreba vysoku skolu
@daja07 ok aká múdrosť ja viem napísať blahoželanie,neviem či ste už počuli blahoželania na Regine nieje to len tak to musí byť super napísané trošku porozmýšľať čo napíšem a ak nemáte nejaký text na blahoželanie tak tu nevypisujte, aká ste múdra... ak je to pre človeka a zvlášť pre mamu a ak to budem posielať prvý krát a ešte niečo počúva to skoro každý tak aby to bolo ok.Tak sa nebudem zaoberať človekom čo vie napísať všetko možné len nie to k veci druhýkrát to nekomentuje a svoje komplexy si riešte niekde inde.Pekny deň.

@ideapad nechapem, nevies napisat text blahozelania? A napisat kto a komu blahozela? Na stranke by si mala najst aky max dlhh text mozes mat, pohladaj si pripadne nejake texty na internete, take co sa ti hodia aj pacia, dopis meno oslavenkyne, vek a gratulantov a mas hotovo. Snad na to netreba vysoku skolu