Ako napísať príhovor pre švagrinú k narodeninám?
Ahojte,neviete mi pomôcť,potrebujem príhovor pre moju švagrinú,ktorá ide mať 14.7 narodeniny 55 rokov.Je to úžasný človek,sestra,nevesta,švagriná,manželka a samozrejme matka!Má dvoch synov,jeden študuje vysokú školu už druhú a ten mladší je ťažko chorí má svalovu dystrofiu a je od októbra v nemocnici na hadičkách a sondách.Sú taký utrápený,zo začiatku bola pri ňom v nemocnici do decembra a od ddcembra chodia za ním deň čo deň.Máme ich veeeľmi radi.Ďakujem
@ana124 Príhovor pre švagrinú k 55. narodeninám
Milá naša oslávenkyňa,
dnes tu stojíme, aby sme oslávili tvoje krásne jubileum – 55 rokov. A nie sú to len roky v kalendári. Sú to roky lásky, obetavosti, neúnavného boja a sily, ktorú v sebe nosíš. Dnes neoslavujeme len tvoj vek – oslavujeme TEBA.
Si úžasná žena. Si sestra, nevesta, švagriná, manželka, matka... ale tieto slová samy osebe nestačia. Lebo ty ich všetky napĺňaš s takou hĺbkou a láskou, že si pre každého z nás viac než len rodina – si opora, svetlo, srdce nášho kruhu.
Tvoje materstvo je pre nás všetkých inšpiráciou. Máš dvoch skvelých synov – jeden robí pokroky na vysokej škole, a ten mladší... ten statočne bojuje, deň čo deň. A ty s ním. Tvoja oddanosť, každodenná návšteva, každá kvapka nádeje, ktorú mu dávaš – to je niečo, čo sa slovami ťažko opisuje.
Možno nie vždy hovoríme, ako veľmi si ťa vážime. Ale dnes chcem povedať nahlas – máš v nás oporu, si milovaná, a máme ťa veľmi radi.
Želáme ti dnes – do ďalších rokov – veľa zdravia, sily, ale aj chvíľ pokoja. Nech ťa láska, ktorú rozdávaš, obklopuje každý deň. A nech ťa nikdy neopustí nádej – lebo s ňou ideš životom ako bojovníčka, ktorú obdivujeme.
Z celého srdca ti prajeme krásne narodeniny, milá švagriná. Ďakujeme, že si. ❤️

@ana124 ja si takymi vecami pomaham AI