icon

Ako píšete list Ježiškovi?

29. nov 2025

Chcem sa opýtať co píšete Ježiškovi myslím ako list nalepite obrazky co si želajú potom ho dáte na oblok aby ho jezisko zobral . Mňa zaujíma ten text aký napíšete ďakujem

janai1
29. nov 2025

Návod ako dýchať nechceš? 🤦🏽‍♀️

petamich
29. nov 2025

Mily Jezisko velmi by som si pod stromcekom priala....
A teda nas je maly, takze pocarbe (nakresli), iba on vie co vlastne a ide to na okno 🤷‍♀️ kedze to ten Jezisko fakt nepotrebuje precitat, asi je to aj jedno ze ano

anonym_61cc11
29. nov 2025

Tak toto je koniec, fakt 😂 Sorry, ale toto sa vazne moze pytat dospely clovek?

anonym_846274
29. nov 2025

Milý Ježiško, ma Vianoce si prajem ........ dakujem, ...... .

anonym_abff6f
29. nov 2025

Pozor, ak date iny text ako ostatni, Jezisko vam nic nedonesie 🙂 omg

anonym_367a5c
29. nov 2025

@anonym_autor modlidbu Otce nas

anonym_17d87d
29. nov 2025

Daj na list znamku a posli postou na adresu 999 99 Jezisko a aj odpoved vam pride s malym darcekom ak adresu svoju napisete.

viestta
29. nov 2025

Ked tvoje dieta nevie pisat, nech nakresli, ty naozaj nemusis vymyslat ziadne slohy, vsak tak ci tak pises sama sebe, tak na co je to dobre? Ked pisat vie, nech vymysli same.

domkakvet
29. nov 2025

@anonym_autor napis: Mily Jezisko, na Vianoce by som si priala/prial a napis co by to malo byt napriklad auto, lego.

anonym_1c71d8
29. nov 2025

@anonym_autor 🍿🍿🍿

anonym_0b67bf
30. nov 2025

@anonym_autor to je síce pekné, ale Jezisko predsa nenosí hmotne darčeky😳 samotná viera káže neklamať, zrazu sa ideme hrat na katolíkov a klamať deti. My píšeme tiež, ale prosíme ho o zdravie, šťastie atd.

hortenziaj
30. nov 2025
@anonym_0b67bf

@anonym_autor to je síce pekné, ale Jezisko predsa nenosí hmotne darčeky😳 samotná viera káže neklamať, zrazu sa ideme hrat na katolíkov a klamať deti. My píšeme tiež, ale prosíme ho o zdravie, šťastie atd.

@anonym_0b67bf tiež mi to príde bizarné ,že ideme písať Ježiškovi a keď vidím tie listy,samé hmotné hovadiny,ideálne také drahé a potom si deti nič nevážia. A ešte im klamať a všemožne sa snažiť aby ti bolo akože naozaj od Ježiška ,alebo Mikuláša veci 🙃🥺 no nič , my Ježiškovi nepiseme a darčeky na Vianoce sú v štýle :lístok do divadla na rozprávku a spoločný filmový večer , a jedna spolocenska hra a žiadne kopy darčekov a hovadin ktoré netreba ani

anonym_17d87d
30. nov 2025
@hortenziaj

@anonym_0b67bf tiež mi to príde bizarné ,že ideme písať Ježiškovi a keď vidím tie listy,samé hmotné hovadiny,ideálne také drahé a potom si deti nič nevážia. A ešte im klamať a všemožne sa snažiť aby ti bolo akože naozaj od Ježiška ,alebo Mikuláša veci 🙃🥺 no nič , my Ježiškovi nepiseme a darčeky na Vianoce sú v štýle :lístok do divadla na rozprávku a spoločný filmový večer , a jedna spolocenska hra a žiadne kopy darčekov a hovadin ktoré netreba ani

@hortenziaj 14 deti mas? Ani sa nedivim, ze im kopu darcekov nekupejete. Keby tolkym detom nakupis kazdemu kopu tak mate viac hraciek ako dracik.

bielasovicka
30. nov 2025
@anonym_17d87d

@hortenziaj 14 deti mas? Ani sa nedivim, ze im kopu darcekov nekupejete. Keby tolkym detom nakupis kazdemu kopu tak mate viac hraciek ako dracik.

@anonym_17d87d kto ma 14 deti?

janai1
30. nov 2025
@bielasovicka

@anonym_17d87d kto ma 14 deti?

@bielasovicka hortenziaj má v profile uvedené že má 14 detí

slavomira236
30. nov 2025

Moj pise mikulasovi syn a da na okno. Dcerka kresli odala jeziskovi a dava do chodby pod rohozku aj mesiac to tam je