icon

Ako prekvapiť priateľa na narodeniny?

9. nov 2025

Ako oslavit narodeniny s priatelom? Sme spolu uz roky. Napad cim ho prekvapit potesit a kludne aj cim radsej nie. 😀

anonym_729818
9. nov 2025

Ja som cez 20 rokov vydata a odporucala by som sa zamysliet ci aj on teba niekedy prekvapi, aby to nebolo ze ty sa ides rozdat a on ma na haku

cyberk
9. nov 2025

Chlapa na narodky potesis tak, ze nebudes riesit blbosti a doprajes mu kludny den😂

anonym_6ffe09
9. nov 2025

@anonym_autor daj mu pokoj cely den a v posteli prave naopak

stellarstar
9. nov 2025

My sme sa šli najesť ako na jeho tak aj na moje narodky. Ale rokmi sme už radi že to dáme doma 😂

lentakyterapeut
9. nov 2025

Malo informacii si dala. Malo.

anonym_c851b3
9. nov 2025

Kolko malo staci vasim muzom🤣🫣 pokoj a sex. A v 99% aj pivko v ruke
Autorka, co ma rad? Mozno listky na futbal, hokej... mojmu som kupila zajazd a listky na jeho oblubeny sport.

tykat
9. nov 2025

@anonym_autor dopln vek, zaluby, povaha... ma vobec rad prekvapenia? Napr.ja ich neznasam. Nejake male ano ale velke s ocakavanim wau efektu nie.

marca12
9. nov 2025

@anonym_autor Nevieme,co ma rad. Ja mojmu davam zazitkove darceky,lebo viem,ze to oceni. Listky na koncert alebo naposledy som rezervovala miesto v restauracii v Cr u jeho oblubeneho kuchara a mali sme zaroven aj vylet. Raz by som ho chcela pozvat do Michelinskej restauracie a to bude velke prekvapenie,lebo to urcite necaka.

billy_jean
9. nov 2025

Dva listky na zapas oblubeneho zahranicneho futbaloveho klubu a nechaj ho ist s naj kamosom. To bude naj darcek 🙂

lindous
9. nov 2025

U nás zväčša oslavujeme večerou, či už v reštike alebo domácim obľúbeným jedlom, malou tortou a vhodným darčekom podľa toho čo má kto rád... to už naozaj záleží, môj napríklad vôbec nesleduje šport, ale za to športuje, takže buď niečo praktické na to alebo spoločenskú hru či rozšírenie, k nejakej čo má, lebo to je tiež náš koníček, či spoločný zážitok ako lístky na koncert, výlet,... záleží tiež ako chce oslavovať on, ex som spravila raz prekvapko oslavu s kamošmi, on bol typ, ktorý to ocenil a užil si to...

anonym_0a49a8
9. nov 2025

Kolko mate penazi? Ved si dajte vylet do NY alebo nieco nezvycajne.

anonym_bc834c
9. nov 2025

@anonym_autor stripterku by som.mu objednala, prekvapko zarucene 😀 ci pozitivne ci negativne uvidis.

anonym_0a49a8
9. nov 2025
@anonym_bc834c

@anonym_autor stripterku by som.mu objednala, prekvapko zarucene 😀 ci pozitivne ci negativne uvidis.

@anonym_bc834c toto je tak lacne ze to ani zabavne nie je. Stripterku vymyslia len ludia bez napadu.

bomba36
9. nov 2025

My ho nepoznáme tak fakt neviem aké odpovede čakáš
Napr. minule tu jedna chcela zaspievať chlapovi do 🍆 ako do mikrofónu
Tým ho zaručene prekvapíš, len musíš zvoliť správnu pieseň

anonym_729818
9. nov 2025
@bomba36

My ho nepoznáme tak fakt neviem aké odpovede čakáš
Napr. minule tu jedna chcela zaspievať chlapovi do 🍆 ako do mikrofónu
Tým ho zaručene prekvapíš, len musíš zvoliť správnu pieseň

anonym_b6545b
9. nov 2025

@anonym_autor ako môžeš žiť roky s človekom,ktorého absolútne nepoznáš?Nevieš,čo má rád?

danica2711
10. nov 2025

náš dobrý kamarát na takéto otázky odpovedá: Prísť nahá. Doniesť pivo.