icon

Ako riešiť nevhodné darčeky od partnera?

22. jan 2025

Ahojte, aj vy dostávate od polovičky k sviatku oblečenie? Môj muž mi kupuje a teda nie vždy sa trafí do vkusu. Aj mu naznačím čo by som chcela, ale on si ide svoje. Asi mu už natvrdo poviem nech radšej nič nekupuje. Ako to máte vy ?

deti95060810
22. jan 2025

môj sa už poučil... všetko oblečenie úplne mimo mňa a môj vkus. už sa tešia z neho v charite...

evcagabi
22. jan 2025

Poslem link co chcem, vybavene

autor
22. jan 2025

@deti95060810 no ešte som mu aj povedala, že aký pekný svetrík som videla v h&m a to som sa v ňom aj odfotila, ale do toho obchodu ani len nevstúpil

zuzanka.zuzu
22. jan 2025

preňho to znamenalo že si videla pekný sveter. bodka. 😂😂😂

tehulka2011
22. jan 2025

akoze si cakala, ze nabehne do h&m a bude tam hladat ten sveter? :D

autor
22. jan 2025

@zuzanka.zuzu No veď toto, vôbec mu to nedoplo. Príde mi to že rýchlo, rýchlo kúpiť v jednom obchode.

zuzinka888
22. jan 2025

Nahadzem do kosika na eshope - on zaplati

ukulela
22. jan 2025

Ale oni sú v tomto tupí. Žiadne signály a tajne náznaky nemajú význam. Treba povedať rovno toto mi kúp. Lebo keď odfotografujes a nekúpiš, tak v jeho hlave si nekúpila, tak asi nebol dobrý.... skratka aha, tento mi kúp. Ak takto nepovieš, tak sa nečuduj....

tibor79
22. jan 2025

Nuž, keď toto je problém, 😔. Máte na čom pracovať. Ak teda ide o udržanie vzťahu. Alebo radšej.....

biba_18
22. jan 2025

ja to robí tiež že poviem čo konkrétne s tým, že kupujem ja 🙂 a on mi prispeje ...

autor
22. jan 2025

@tibor79 prosím ťa, ty čo trepeš 😅 sme spolu už 15 rokov, ja som len, že ako to majú iné žienky ak chlap sa dá na kúpu oblečenia ako darčeku, ako ho usmerniť

autor
22. jan 2025

@ukulela myslím, že máš pravdu, on sa aj spýtal čo si si ho nekúpila 😅

brigitte93
22. jan 2025

Treba mu narovinu povedat co chceš. 👌🎁

sonula
22. jan 2025

Nikdy si nehovoríme, čo by sme chceli. Vždy je to prekvapenie. Vždy sa trafí úplne perfektne, či to oblečenie, parfém knihy čokoľvek. Niekedy až tak, že ja sama by som si danú vec nekúpila, ale keď si to potom vyskúšam, alebo prečítam tak je to super. Poznám ma lepšie, ako ja seba

rozculena
22. jan 2025

kúp si a daj mu účtenku na preplatenie so slovami:toto si mi kúpil

zuzubb007
22. jan 2025

Si robíš prdel ? si s mužom 15 rokov a nevieš mu povedať, prosím ťa nekupuj mi veci, ja si objednam a ty zaplať to ma poteší najviac celé a jednoduché bože

domkakvet
22. jan 2025

To riesis az po 15 rokoch, vzdy som povedala priatelovi co chcem a bolo vybavene.

prasiatko30
22. jan 2025

Nekupuje mi oblecenie a ak by som chcela aby mi oblecenie kupil tak by som mu poslala presne link na vec a velkost ktoru chcem. Neexistuje aby si mm pamatal, ze som na nejaku handru v nejakom obchode povedala, ze sa mi to paci a potom pojde a kupi. Nebud blahova

lucik194
22. jan 2025

mam to iste, vzdy mi kupil nieco uplne mimo, on ofucany, ze sa mi to nepaci, ja ze co za blbost mi to kupil

uz x rokov mi oblecenie nekupuje.
ak chces konkretnu vec, posli mu link veci aj s velkostou, nazov obchodu, nech Ti to kupi. basta, nic viac a nic menej.
a mas darcek aky si chcela. ziadne obrazky,bako v nom vyzeras ..... cisto jasne link, este mu napis aku farbu, kebyze maju viacere

klementinka58
22. jan 2025

poslem linky ak su to knihy ktore chcem a to zvladne kupit...ale ak oblecenie tak to si rovno objednam a zaplati mi to...

katkakuch1
24. jan 2025

Milá autorka príspevku. Medzi nami a mužmi je veľmi veľký rozdiel.. Som manželkou jedného takéhoto nechápavca a preto ti radím, aby si vždy dala mužovi jasné inštrukcie. Áno, aj ja som to robila kedysi, že som mu ukázala milión vecí, ktoré sa mi páčili (pred narodeninami, vianocami atď.) a ako to dopadlo? Dostala som na Vianoce tlačiareň 🤣 dodnes si pamätám, ako som mu ukázala 20€ korálku od značky pando.., že je krásna a takú ešte nemám a pod stromčekom som rozbalila tlačiareň 🤣 (nebolo by to tak zlé, keby som si dva mesiace predtým nekúpila vlastnú 🤣 kvôli práci). Tak som to potom skúšala, že moja najlepšia kamarátka mu "radila" lebo jej písal, čo by ma potešilo.. on to zase nepochopil a kúpil mi niečo úplne iné. Tak vtedy som si povedala dosť. Má mi to doma chytať len prach a nemám z toho radosť? Odvtedy som mu začala buď posielať link so slovami "toto si prosím na narodeniny/vianoce" alebo som si to sama objednala a on zaplatil. Odvtedy sa teším z darčekov aj keď to nie je prekvapenie. Často mi nosí kvety len tak, alebo nejakú dobrotu čo mám rada a to mi úplne stačí. Ale bohužiaľ tieto darčeky vždy dopadli katastrofálne. 🤭 Proste mu treba povedať na rovinu. On to iba tak pochopí. Žiadne náznaky alebo dlhé omáčky okolo.

tibor79
24. jan 2025

Máš pravdu. Asi mu už "natvrdo" povedz, nech nič nekupuje. Mám muža xy rokov, keby mi kúpil najväčšiu hlúposť sveta, som vďačná. Lebo kúpil z lásky a vďaky ku mne, ako k žene. Beriem to, že sa nevyzná v "ženských veciach", ale je tam snaha, možno radosť... A hlavne láska

mariska1989
24. jan 2025

Môj mi už nekupuje všimol si čo mi kúpil som nenosila. A koľko x som mu poslala toto je pekne a to sa mi páči a nechytal sa vôbec

dota6
24. jan 2025

Ja som môjmu partnerovi povedala, že len knihy alebo parfémy. Popýtal si zoznam, má ho v šuflíku a ja ho pravidelne dopĺňam. :D viem, nie je to žiadna romantika ale takto máme radosť obaja.
Môj chlap to isté mám zoznam kníh, sem tam mi pošle link na nejaké bežecké topánky.
Neradi kupujeme hlúposti, a ak je účelom daru potešiť, tak tento náš neromantický systém funguje.
Inak raz sa vykašľal na zoznam a kúpil mi manikérsky stôl :D amatérke, ktorá robí nechty možno 15 ľuďom, vrátane seba - doma 🥹

janka27101988
Odpoveď bola odstránená