Ako riešiť svadbu počas PN mimo miesta bydliska?
Dobry den, potrebujem poradit moznosti. Svadba naplanovana mimo miesta bydliska 200 km v sobotu ako aj ubytovanie na jednu noc. Som v tretom mesiaci a na PN uz mesiac a pol kvoli tehotenstvu kedze mam psychicky narocnu pracu.
Viem ze zmena mena sa nahlasuje na poistovni. Nechcem nikoho klamat a podvadzat. Svadba je v sobotu a potom posedenie s par priatelmi vecera. Kedze je to 200 km tak ubytovanie na jednu noc. Fotograf vizazistka ubytko aj delegovanie sobasu je uz vybavene. A riesilo sa to este pred tehotenstvom.
Ake su moznosti ale vsetky aby s tym bola ok socialka aj zamestnavatel kedze obom pojde asi kopia sobasneho listu.
Napadlo ma prerusit Pn od soboty a od pondelka na nu nabehnut ak s tym lekar bude suhlasit, ktoremu poviem ze mam svadbu mimo bydliska. Odvody za sobotu nedelu by somsi doplatila, alebo sa dohodla so zamestnavatelom. Ako to spravit cim najjednoduchsie ?
Ja som mala tiez svadbu počas PN a lekár mi dal povolenie ktoré som zaniesla do socialky a to bolo všetko. Mala som povolenie na štyri dni.
Este by bolo fajn dodat ze musime byt dva dni mimo bydliska od soboty rana do nedele po obedia. Ake konkretne potvrdenie od lekara si mam vypytat ak budem den a pol v kuse prec ? cize aj jednu noc .
@naloxon ona bude menit meno aj na socialke, cize "osetrenie v case svadby," jej moc nepomoze
@bruno321 mne doktor radsej prerušil marodku, lebo na sociálke môžu robiť problémy, mal pripady kedy nepomohla ani akokeby priepustka či čo
@bruno321 bud si vybavis u lekara mimoriadne vychadzky, alebo musis prerusit PN. lebo kontrola moze prist aj cez vikend, nenajde ta doma a potom ti nic nepomoze ... pripadne sa informuj rovno na socialke, bud zavolaj (aj anonymne), alebo napis otazku cez ich kontaktny formular. mne takto odpovedali v pohode. ale to, ze mas vypisanu PN z dovodu narocnej prace im nehovor, lebo to nie je dovod na vypisanie na PN, zamestnavatel ta mal bud preradit, alebo nechat doma s nahradou mzdy.
ja som ukoncenu PN a nasledne od pondelka som mala 2 dni dovolenku z prace a nasledne znova PN. A verte, ze som mala stastie, lebo cez ten vikend som mala kontrolu zo socialky.

@bruno321 ja mam tu istu situaciu, ale myslim si ze to nebude nikto riesit, resp. Dufam no.
Aku ti napisal lekar diagnozu na pn?