Ako sa obliecť na svadbu na úrade?
Ako nevesta. Dajte nejaké typy, fotky, ďakujem.
Sú nevesty čo si ba svadbu na úrade (aj o 2 svedkoch) obliekajú biele šaty s vlečkou a nemusí ísť o prvý sobáš. Sú nevesty čo sa vydávajú 1x a kľudne si dajú nejaké jednoduché puzdrove šaty prípadne nohavicovy kostým.
Tiez budeme mat "len" civilny obrad, a chcem mat normalne klasicke svadobne saty usite na mieru.
Je len na tebe co si oblecies. Mozes si obliect jednoduche saty, kostym ci uz nohavicovy alebo so suknou, klasicke svadobne saty.
Veď ako nevesta chce. Kľudne aj v čiernom nohavicovom kostýme 🤷 Svadba na úrade je normálna svadba, neviem prečo to berieš nejak inak. Ja som mala krátke, letné biele šaty s kvetinovým vzorom. Svadba bola o dvoch svedkoch. Možno keby máme väčšiu svadbu, viac hostí tak by som si vybrala aj klasické svadobné šaty ale takto by som si pripadala smiešne.
chod na moja svadba.sk a vyber si podla seba v com sa citis krasne
Nechapem preco sa v tejto spolocnosti berie sobas na urade za nieco menej ako sobas v kostole? Je to rovnaky obrad ako kdekolvek inde, nie je to ziadna nizsia kategoria obradu. Kazda nevesta nech si oblecie cokolvek, je to jej den, jej obrad a jej volba. Vsetci ostani, vratane zenicha sa maju svojim oblecenim prisposobit jej vyberu, je to zakladny prejav slusnosti.
Ja som mala klasické svadobne šaty s vlečkou.
..mala som čierne šaty po kolená, také tenké, letne ...
Na svadbu sa oblečies ako na svadbu. Je úplne fuk, ci ten človek pred tebou bude mať talar alebo sutanu. Svadba na úrade je rovnako podstatna (v skutočnosti oveľa podstatnejšia) ako kostolny cirkus (aj v kostole musíš splniť podmienky a podpísať papiere "úradu". Cirkevný obrad navrch nie je z pohľadu štátu nijako relevantný)
@nikaeli ďakujem všetkým za krásne typy. Nikde nevravím že svadba v kostole je viac. Mne ide len o papier takže to chcem mať rýchlo za sebou preto volím úrad keďže tam je to kratšie a tak. Len som nevedela čo sa tam môže obliecť a čo nie keďže som na takej svadbe nikdy nebola a tu sa všetci vydávajú len v kostole
úplne v pohode môžeš aj princeznovské šaty so závojom - je to iba na tebe 🙃

ja som mala svadbu v case korony, na mestskom urade a aj tak som mala klasicke biele svadobne saty, uz len preto, ze verim, ze takyto den som zazila 1x v zivote a chcela som byt krasna a citit sa vynimocne
kazdopadne kolegyna mali rifle a tricka, dalsia zasa letne saty, je to len na tebe 🙂