icon

Ako sa spýtať muža na delenie nákladov oslavy našej dcéry?

Včera o 19:43

Uhradí on?
Ale je mi to blbe ísť na tu temu alebo sa ho spýtať že čo a ako. Povedal že to úhradu on. Nemáme spojené peniaze.
Priznám sa aj keď mame dieťa tieto témy s ním mi vôbec nejdu. On je starsne šetrný ja skôr rozlietava. No teraz už nie keďže som na materskej. Ako sa ho to mam spýtať? Alebo mam to rozdeliť myslite?
Ja dávam do toho cca 1000€

Strana
z5
doriiis
Včera o 19:45

Za ozdoby na oslavu si dala 1000€?

anonym_8f2f7f
Včera o 19:46

@anonym_autor no veď povedal , že ostatok uhradí, tak máš odpoveď

autor
Včera o 19:47
@anonym_8f2f7f

@anonym_autor no veď povedal , že ostatok uhradí, tak máš odpoveď

@doriiis nie len ozdoby.. ešte ma napadlo že som objednala animatorov aby urobil program pre deti.

@anonym_8f2f7f Áno len ja si myslím že to povedal len tak, tak sa ho chcem ešte raz spýtať. A zároveň nechcem aby to vyznelo nasilu.

anonym_d9746c
Včera o 19:48

@anonym_autor 🍿

anonym_8f2f7f
Včera o 19:49
@anonym_autor

@doriiis nie len ozdoby.. ešte ma napadlo že som objednala animatorov aby urobil program pre deti.

@anonym_8f2f7f Áno len ja si myslím že to povedal len tak, tak sa ho chcem ešte raz spýtať. A zároveň nechcem aby to vyznelo nasilu.

Nemáte to vydiskutovane, najprv si zorganizovala a potom chceš drankať, to je také nepremyslené

anonym_017240
Včera o 19:49
@anonym_8f2f7f

Nemáte to vydiskutovane, najprv si zorganizovala a potom chceš drankať, to je také nepremyslené

@anonym_8f2f7f presne to isté som chcela napísať

autor
Včera o 19:50
@anonym_8f2f7f

@anonym_8f2f7f no práveže som mu všetko povedala, len ešte nevie celkovú sumu spolu. A mala som za to, že to uhradí ako mi aj povedal. Len čím viac sa to blíži tým viac mam stres 😅

autor
Včera o 19:51
@anonym_d9746c

@anonym_autor 🍿

@anonym_d9746c so sa prišla sem baviť, Ano? 😂

marhulka13
Včera o 19:51

A to čo idete oslavovať, keď takéto sumy tu lietajú?

autor
Včera o 19:52
@marhulka13

@marhulka13 v dôsledku tejto témy je to jedno. Koľko.

marhulka13
Včera o 19:54
@anonym_autor

@marhulka13 v dôsledku tejto témy je to jedno. Koľko.

@anonym_autor jedno je len koleso na fúriku 😁

anonym_7ddd76
Včera o 19:54

Spýtaj sa ho aký máš na tú oslavu rozpočet, koľko je ochotný za to dať peňazí a tomu buď prispôsob oslavu alebo dolož... ak všetko plánuješ iba ty a bude sa to pohybovať v takýchto sumách ako píšeš, nemôžeš sa čudovať, ak nebude chcieť platiť nezmyselné peniaze za zbytočné rozmary, to nie je extrémna šetrnosť, ale finančná gramotnosť...

maca1984
Včera o 19:56

To ste sa nedohodli ani na sume ? Lebo ak si ty minula už tisícku, koĺko má ešte muž zaplatiť , dve, tri tisícky , viac ? No nečudovala by som sa ak by ti povedal že nedá už nič.

prasiatko30
Včera o 19:56

Toto mi pripomina jeden program zo sudnej sieni v US - tiez prastena mamicka vymyslela pre dcerenku oslavu za nejakych 5000$ a exa sudila aby jej zaplatil polovicu. Lebo dcerenka musela mat taku istu uroven ako jej kamaratky a susedky. Nastastie sudkyna ju poslala do prdele, ze ma strojit taku oslavu na aku ma prachy a nie taku aby ohurila pribuznych a znamych

autor
Včera o 19:57
@anonym_7ddd76

Spýtaj sa ho aký máš na tú oslavu rozpočet, koľko je ochotný za to dať peňazí a tomu buď prispôsob oslavu alebo dolož... ak všetko plánuješ iba ty a bude sa to pohybovať v takýchto sumách ako píšeš, nemôžeš sa čudovať, ak nebude chcieť platiť nezmyselné peniaze za zbytočné rozmary, to nie je extrémna šetrnosť, ale finančná gramotnosť...

@anonym_7ddd76 ďakujem. Chápem. Ale riešili sme to spolu čo všetko bude treba a vedel koľko čo stojí. Takže to nie je tak, že by som si ja zmyslela.

A nato mi povedal, že úhradi všetko. A potom sme sa ani nedopracovali k tejto téme pretože vždy večer chodí iba z prace domov a nechcelo sa mu počúvať o oslave. No ale oslava je už čoskoro za rohom 😅 a ja ani za boha si neviem otvorit ústa a normálne sa ho spýtať 😂

anonym_7ddd76
Včera o 19:58
@anonym_autor

@anonym_7ddd76 ďakujem. Chápem. Ale riešili sme to spolu čo všetko bude treba a vedel koľko čo stojí. Takže to nie je tak, že by som si ja zmyslela.

A nato mi povedal, že úhradi všetko. A potom sme sa ani nedopracovali k tejto téme pretože vždy večer chodí iba z prace domov a nechcelo sa mu počúvať o oslave. No ale oslava je už čoskoro za rohom 😅 a ja ani za boha si neviem otvorit ústa a normálne sa ho spýtať 😂

@anonym_autor tak potom by to malo byť všetko okej, keď ste sa dohodli, riešili to spolu a vie do čoho ide... ak povedal, že to uhradí, mal by to uhradiť, pokiaľ to medzi tým výrazne nenarástlo...

anonym_93571e
Včera o 19:58
@marhulka13

@marhulka13 Decko má 1. rok, pani s priateľom žije v podnájme a je trošku dosť finančne negramotná. Ale zato je drzá ako ploštica, už tu mala o tejto hlúposti tému.

autor
Včera o 20:00
@anonym_93571e

@marhulka13 Decko má 1. rok, pani s priateľom žije v podnájme a je trošku dosť finančne negramotná. Ale zato je drzá ako ploštica, už tu mala o tejto hlúposti tému.

@anonym_93571e pani o ktorej píšeš, ma po prvé chlapčeka a vôbec neriešila oslavu ale šetrenie ak sa nemýlim. 😅

beata_k
Včera o 20:03

A kolko je ten zvysok, co treba doplatit? To len tak zo zvedavosti...
No naber odvahu a napis mu spravu kde bude suma a cislo uctu. Ked nemas odvahu mu povedat, tak mu to napis 🤷

autor
Včera o 20:03
@anonym_93571e

@anonym_93571e a ja mam svoj vlastný biznis aj keď som na MD

autor
Včera o 20:06
@beata_k

A kolko je ten zvysok, co treba doplatit? To len tak zo zvedavosti...
No naber odvahu a napis mu spravu kde bude suma a cislo uctu. Ked nemas odvahu mu povedat, tak mu to napis 🤷

@beata_k ďakujem. To nechcem asi riešiť. 😅 aby som tu zbytočne nerozprudila inú temu. Prosím riešte iba tu temu a žiadne iné. Na nič ine sa nepytam. 🙏

beata_k
Včera o 20:08
@anonym_autor

@beata_k ďakujem. To nechcem asi riešiť. 😅 aby som tu zbytočne nerozprudila inú temu. Prosím riešte iba tu temu a žiadne iné. Na nič ine sa nepytam. 🙏

@anonym_autor Odpovedala som ti. Ak nemas odvahu do oci, tak mu napis

autor
Včera o 20:09
@beata_k

@anonym_autor Odpovedala som ti. Ak nemas odvahu do oci, tak mu napis

@beata_k no veď som ti poďakovala.

beata_k
Včera o 20:09
@anonym_autor

@beata_k no veď som ti poďakovala.

@anonym_autor ok

anonym_ca606b
Včera o 20:10
@anonym_autor

@anonym_autor ty nevies doma otvorit usta, ale na MK ti idu ako masina...
Posli mu SMS

anonym_dc0363
Včera o 20:11

Treba vsetkym ukazat, ze na to mame (alebo aj nie) 😄 inak, krasny vztah, ked podla vsetkeho zijete asi vedla seba, nie spolu a neviete sa dohodnut na 1 oslave a bojis sa mu nieco povedat. Gratulky.

anonym_7ddd76
Včera o 20:11
@anonym_autor

@anonym_autor určite sa v prvom rade treba naučiť riešiť tieto veci otvorene, patrí to k životu, keby si to chcela na niečo pre seba, tak chápem, ale ide o vaše spoločné dieťa... toto zober ako príležitosť s tým začať pracovať... normálne za ním prídi, že zlatko, oslava sa blíži, toto toto a toto je zajednané, objednané, toľkoto to výjde, zaplatíš to teda tak ako sme sa dohodli? ... 5 minútová konverzácia, nemusí o tom počúvať pol hodinu

martinka13
Včera o 20:14

Ak je to jeho dieťa, je zvláštne, že ho samého nenapadne Ti dať peniaze. A rovnako divné je aj to, že sa ho "bojíš " opýtať. Celkovo nechápem ako môžu mať ľudia oddelené financie, keď tvoria rodinu. To akože keď je žena na materskej a potom na rodičovskej, musí stále žobrať od chlapa peniaze? Len rečnícka otázka..

anonym_9a58fd
Včera o 20:18

No ved on Vam setri na hypo,aby ste mali vlastne byvanie a ty ides robit oslavu pre 50 ludi,za 2000-3000eur.
No vies,najskor sa nauc komunikovat s muzom,inac dopadnete velmi zle,este skor ako tu hypo mozno dostanete.

autor
Včera o 20:21
@anonym_9a58fd

No ved on Vam setri na hypo,aby ste mali vlastne byvanie a ty ides robit oslavu pre 50 ludi,za 2000-3000eur.
No vies,najskor sa nauc komunikovat s muzom,inac dopadnete velmi zle,este skor ako tu hypo mozno dostanete.

@anonym_9a58fd ?? Tomuto vážne ale nerozumiem.. ako si môžte myslieť, že som tu už písala? My mame dva byty ktoré vlastníme. V jednom bývame a druhý prenajímam JA. Prepáč, ale jediný kto dopadne zle, je človek, ktorý stalkuje druhé životy. A hejtuje. A je zly a nenávistný k ľudom. To je cele 🙂

Strana
z5