icon

Ako trávite dnešný deň?

14. dec 2025

Ako trávite dnešný deň? Nejaké tipy na vianočné aktivity?

Strana
z2
sevrin
14. dec 2025

Včera som sa rozbil na sračky, takže som rád že ešte žijem.

biba_18
14. dec 2025

moja aktivita? upratovanie. nie vianočné. proste upratovanie.

anonym_bf969f
14. dec 2025

Včera sme si obaja s chlapom kúpili za 3€ Sanctrum 2 🙂 takže dnes sa vo veľkom hráme 😎

0silvia0
14. dec 2025

@anonym_autor idem sterilizovat cervenu repu a piect medvedie labky, vinove kolieska a vanilkove rozky

doriiis
14. dec 2025

V práci. Za chvíľu idem domov. 😂

jaskolka
14. dec 2025

Pečiem s deťmi medovníky ,a budeme zdobiť stromček 🙂.

anonym_e4f7cf
14. dec 2025

uvažujem načo je toto všetko materiálne okolo nás, keď aj tak si nič z toho do hrobu nevezmeme

maca1984
14. dec 2025

Čakám kedy padne 17.30 h aby som mohla vyraziť z domu , s kamoškami na vianočné trhy. Inak som zrelá ľahnúť do postele a zobudiť sa v máji.

miskakyska
14. dec 2025
@biba_18

moja aktivita? upratovanie. nie vianočné. proste upratovanie.

@biba_18 tiež najradšej upratujem v nedeľu 😄

a0
14. dec 2025

Vyrábali sme si z modelovacej hmoty ozdoby na stromček s deťmi, minulý víkend sme maľovali obrazy, cez týždeň pohľadnice, ktoré pôjdem poslať rodine,… furt dačo, lebo ma to veľmi baví a deti sa radi pridajú 🙂

elenajezova
14. dec 2025

V Prahe...

billy_jean
14. dec 2025

Bola som na nákupoch, na cintoríne, varila som, upratala som si autá a teraz mám skrášľujúce popoludnie.

marhulka13
14. dec 2025

Ja cely víkend v práci. Už nech je 19.30

anonym_3b1301
14. dec 2025

Muz s malym maju s kamosmi chlapske popoludnie 👍👍 takze kukam Sam doma a zerem mandarinky. Ale idem si spravit nechty, inspirovala ma tuto kolegyna.

Mimochodom, prajem tomu, co tak doku**il tie reklamy na MK, aby si nasiel pod stromcekom varechu.

anonym_331abf
14. dec 2025

Rýchlo som navarila, s dcérou sme sa naobedovali. Musela som po tetu a strýka, strýka.som hodila k našim s tetou sme.mali vybaviť jednu vec. Potom cestou sa staviť po strýka a spolu s ním k babka do DSS. Nakoľko babka už vyše dvoch týždňov odmieta jedlo, vianočné aktivity šli bokom.
Dve hodiny u babky, tankovanie rýchlu nákup odviezla som ich domov, až teraz som došla.domov

koniarova
14. dec 2025

Ja som nerobila absolútne nič. Ničovaté nič. A vôbec ma to neserie. 😁😁😁

sssss123
14. dec 2025

od ráno som sa len ponevierala po byte, akurát čo som navarila obed, cele popoludnie nado mnou buchocú, niekedy som mala pocit,že mi padne plafón na hlavu, tak som vybehla pozrieť zapálenie 3.adventnej sviece a do obchodu, hore už pre zmenu hrajú na klavíri, ale to mi nevadí, a chystám sa napustiť si teplú vaňu a už len relaxovať.

euka210
14. dec 2025

Spala som, uvarila obed, sla s detmi trochu na vzduch a vecer ideme piect medovniky. Totalne leniva nedela ako sa patri.

valria
14. dec 2025

@anonym_autor trochu pracujem, trochu relaxujem

rozculena
14. dec 2025

upratovala som a teraz som tu,poprečitujem niečo a idem kukať netflix

viestta
14. dec 2025

Doobeda sa nám rozlepilo akvarko. Také predvianočné upratovanie sme určite neplánovali 😄

ivanakal
14. dec 2025

Ja cely den lezim. Od piatka som chora 😢

cimage
14. dec 2025

Viac menej nic, som nakapana, tak relaxujem s knihou. Ale aspon som navarila, len chlapi dochucovali, kedze nemam tip top chute. Umyla som kupelnu, prala a vlastne skoro ako bezny vikend.

koniarova
14. dec 2025
@viestta

Doobeda sa nám rozlepilo akvarko. Také predvianočné upratovanie sme určite neplánovali 😄

@viestta vy ste to vzali od podlahy 😁😁😁

inaemre
14. dec 2025

Na obed u nas bola kamoska so synom lebo jej muz je na futbale, neskor sme skocili na vianocne trhy. Tesim sa lebo mas asocialny pes sa spraval ako ukazkovy a dobre vychovany 😅 Aj ked ho deti len tak bez opytania hladkami bola uplne zlata na kazdeho.
Teraz si robim lymfodrenaz a deti pozeraju telku.

inaemre
14. dec 2025
@viestta

@viestta 😵 toto sa moze stat? Ani nestras. My mame doma 2x 450l.

tilly
14. dec 2025
@viestta

@viestta tak toto si neviem predstaviť

viestta
14. dec 2025
@inaemre

@viestta 😵 toto sa moze stat? Ani nestras. My mame doma 2x 450l.

@inaemre povolil silikon co ho drzal pokope

viestta
14. dec 2025
@tilly

@viestta tak toto si neviem predstaviť

@tilly ryby maju nove ubytovanie, my upratane, hadam do Vianoc koberec vyschne

laila22
14. dec 2025

@anonym_autor vianočné nákupy, balenie darčekov, potom sme upratali, navarila som večeru, hodila prať, ešte som skočila na malý nákup potravín a teraz som sa natiahla)

Strana
z2