Ako trávite narodeniny detí počas pracovného dňa?
Ahojte, zaujíma ma, čo robíte s dieťaťom v ten deň, keď má narodeniny? Hlavne ak ten deň pripadne na pracovný deň, v ktorom sú normálne povinnosti ako škôlka / škola, vaša práca. Budúci týždeň má syn narodeniny vo štvrtok, oslavu bude mať doma s rodinou v sobotu, ale ten štvrtok by som rada tiež niečo vymyslela, napr. zobrať ho po škôlke niekde do detského centra alebo ísť na koláčik a pod.
Alebo to nechávate všetko až na oslavu?
Tak moji zatiaľ to extra neprezivali, keďže starší mal ešte len 3 roky. No oslavovali sme cez víkend, on ešte nemá taký pojem o čase. V deň narodenín sme mu ale zablahoželali a niesol do škôlky aj malé drobnosti pre kamarátov, čiže chápal, ze je to nejaký "jeho veľký deň"
Tento rok už to bude asi iné 😊😊, ale takisto v ten deň sa mu len zablahožela a oslava bude cez víkend.
My robime oslavy cez vikend. No ja vzdy nachystam prekvapenie aj na ten dany den. Kym su v skole/skolke urobim tortu,obcerstvenie a darcek. Syn sa parkrat az rozplakal od radosti,lebo si myslel,ze v ten den nebude nic az cez vikend. A potom aj nejaky vylet a pod,to uz v iny den
Poobede doma torta, pripadne oslava s kamarátmi. Ak má oslavu s kamarátmi na plánovanú na iný deň. Tak večera v restike. Darcek
Extra oslavu pre rodinu nerobime
Vždy som mala v pláne, že ak by mal počas pracovného týždňa, určite by som s ním niekam šla (koláčik, zmrzlina, ihrisko, kútik, kino, vybrať darček podľa neho alebo ísť, kam by chcel, ak sa dá, také rande len my dvaja/traja - ak môže aj manžel) Aj voľno by som zobrala a šli by sme niekam sa kúpať alebo niečo, proste aby to bol JEHO deň, nech si vyberie, ako ho chce stráviť.
Narodil sa na Vianoce, keď je takmer všetko zatvorené a človek chystá veľkú večeru/oslavu, takže nakoniec asi nič také mať nikdy nebudeme 😂
Moja ma v utorok buduci tyzden . Bude torta pizza. Nejdeme nikam len nedavno vyzdravela. A nepotrebujem aby zas nieco chytilA

Ráno zagratulujeme a dostane malý darček. Poobede keď sme už všetci doma, tak torta, pripijeme si sampanskym a dáme darček. Cez víkend oslava a gratulujem druhý. My už nie lebo sme gratulovali v deň narodenín.
Ale veľa závisí od veku dieťaťa. O ako staré dieťa ide?