Ako zorganizovať ideálnu detskú oslavu na dedine?
Ahojte. Som prvý raz v situácii, kedy budem riešiť detskú oslavu a neviem, ako a kde ju spraviť. Vysvetlím a poprosím o rady. Dcéra bude mať 7 rokov a chcela by mať oslavu s kamarátmi. Bývame na dedine, pár minút od mesta, kam chodí do školy. V tomto meste však nie je detský kútik, ani nič také, kde by sa dala zorganizovať oslava. Detský kútik je v meste vzdialenom od toho kde chodí do školy cca do 30 minút autom. Na oslave chce mať pár spolužiakov a tiež kamošky z dediny. Tým, že bývame na dedine, sme tu prisťahovaní a v jej ročníku je z našej dediny jediná, rodičov jej spolužiakov absolútne nepoznám.
A tak rozmýšlam, kde jej spraviť oslavu. U nás doma sa nedá. Chcela som ten detský kútik, ale neviem, či budú rodičia ochotní doviezť a odviezť svoje deti. Na jednej strane už musím zajednať kútik, na druhej možno to bude zbytočné kvôli tomu cestovaniu.
Spraviť to u nás v dedine, napr. v kulturáku, musím im robiť program a do toho sa mi naozaj nechce.
Tým, že dcéra na žiadnej takejto oslave ešte nebola a ani my sme nerobili, kde by si pozývala kamarátov, naozaj neviem, ako to uchopiť. Kde ju spraviť, čo zorganizovať, čo zabezpečiť, čo dať na pozvánky (aj moje tel. číslo kvôli rodičom zo školy?), atď. Poprosím vás teda o všetky návrhy a inšpirácie. Ďakujem.
Za mojich čias keď sme robili oslavy, tak bežne nosili rodičia svoje deti tam kde bola oslava. Neviem nikto nevymýšľal vždy rodič priniesol na miesto konania sa. Proste buď je problém alebo nie vždy sa povedalo kto pride kto nie.
Susedka v podobnom veku mala min rok na záhrade skáču hrad mamka jej pripravila občerstvenie ovocie na stoly a baby sa zabavili ak bývate na dedine nemal by byť problém niečo také dohodnúť na futbalovom ihrisku
Ja by som jej 1x spravila doma 🤷 nejako to vymyslela. 30min od vás autom je dosť veľa a keď sa s nikým z rodičov nepoznáš...neviem
A prečo to nemôže by u vás doma? To pozyvate 30deti?
@anonym_autor my sme tiez robili dcere 1x nedavno. Obj som skakaci hrad, pripravidla jednoduche obcerstvenie, tortu, kolaciky. Schovala som im piňatu, ktoru museli vdaka indiciam najst a za odmenu ju mohli vsetci spolu rozbit a sladkosti si rozdelit. Deti bolo 9 a boli tu cca 3-4 hod. Vsetci zhodnotili, ze sa bavili.
Mame maly dom, vsetko bolo riesene na dvore. Finito

Veď napíš mesto? Je to tajné? Mám síce už trochu staršie deti, ale ak nechceš robiť animárorku nájdi si mladú babu, študentku.
Moji deti.boli na oslave kde jediný program bol skákací hrad, na inom iba Pc hry, inokedy bol.program v mini zoo či na farme. Raz robili program dobrovoľné hasičky nikedy robil pán ktorý choval poníkov. Alebo boli v kine potom v pizzérii.