icon

Ako zvládnuť svadbu s 9-mesačným bábätkom?

yanabella
25. jan 2025

Sme pozvani na svadbu aj s 9 mesacnym miminom (v tom case). Je kojeny a vcelku je to dobre dieta ale ked sa mu nieco nepaci vie sa ozvat. Neviem si ale predstavit ako a ci to tam zvladneme -prebalovanie, spanok, krmenie. Pojdeme autom aby sme mohli ist domov podla potreby, takze pit nebudeme,a ja mozno si dam len jeden pohar vina. Svadobcania pozvali vela deti, budu mat aj izbu na kojenie a prebalovanie. Ostatni ludia na svadbe budu cudzi, cize nikto ho nepojde pobavit, ponosit alebo povozit. Zijeme v zahranici takze nie je moznost dieta dat napr rodicom a ist na svadbu bez neho, nemame nikoho na strazenie. Mate s tymto niekto skusenosti? Ako ste to zvladli?

majlo1234
25. jan 2025

Uplne v pohode, ked je to este aj “dobre” dieta. V nosici, so sluchadlami na usiach, potancovali sme. Saty som mala usposobene, dojcila som priamo pri stole😀 spal v nosici. Po polnoci sme sli domov

terezkaarthuramax
26. jan 2025

Ja som.bola na svadbe.kde v pohode bolo len o trosku starsie dieta rocne ale za to postihnute. Zvladlo to.

evcagabi
26. jan 2025

Ja by som nesla

kitycat
26. jan 2025

Urcite by ste to zvladli, je tomo nastaveni. Bud bude pozerat z kocika, alebo mu date deku na zem, ked pocasie dovoli, nositko ak pouzivas.
Ludia si radi ponosia aj ine babo, porozpravaju sa. Aj miestnost a ine deti tam budu, zabavi sa a dobre pospi.

Vy sa nahodite, najete a pripijete si ma zdravie novomanzelov. Malemu stuple do usi a pre vas detsku kameru ak bude pospavat niekde mimo dav

carduelis
26. jan 2025

S takymi malymi detmi mame dobru skusenost 🙂 Bud sme ich v ich vecernom case dali spat do kociara + kamera niekde, kde nebol hluk, alebo ak potrebovali tak v nosici na mne/manzelovi. My sme ani nemali sluchatka na usi, len ked spali v nosici, tak som im prikryvala usko a zvladli to. Boli to super svadby, casto sme ostali do 2-3 v noci.