Ako zvládnuť svadbu s 9-mesačným bábätkom?
Sme pozvani na svadbu aj s 9 mesacnym miminom (v tom case). Je kojeny a vcelku je to dobre dieta ale ked sa mu nieco nepaci vie sa ozvat. Neviem si ale predstavit ako a ci to tam zvladneme -prebalovanie, spanok, krmenie. Pojdeme autom aby sme mohli ist domov podla potreby, takze pit nebudeme,a ja mozno si dam len jeden pohar vina. Svadobcania pozvali vela deti, budu mat aj izbu na kojenie a prebalovanie. Ostatni ludia na svadbe budu cudzi, cize nikto ho nepojde pobavit, ponosit alebo povozit. Zijeme v zahranici takze nie je moznost dieta dat napr rodicom a ist na svadbu bez neho, nemame nikoho na strazenie. Mate s tymto niekto skusenosti? Ako ste to zvladli?
Ja som.bola na svadbe.kde v pohode bolo len o trosku starsie dieta rocne ale za to postihnute. Zvladlo to.
Ja by som nesla
Urcite by ste to zvladli, je tomo nastaveni. Bud bude pozerat z kocika, alebo mu date deku na zem, ked pocasie dovoli, nositko ak pouzivas.
Ludia si radi ponosia aj ine babo, porozpravaju sa. Aj miestnost a ine deti tam budu, zabavi sa a dobre pospi.
Vy sa nahodite, najete a pripijete si ma zdravie novomanzelov. Malemu stuple do usi a pre vas detsku kameru ak bude pospavat niekde mimo dav
S takymi malymi detmi mame dobru skusenost 🙂 Bud sme ich v ich vecernom case dali spat do kociara + kamera niekde, kde nebol hluk, alebo ak potrebovali tak v nosici na mne/manzelovi. My sme ani nemali sluchatka na usi, len ked spali v nosici, tak som im prikryvala usko a zvladli to. Boli to super svadby, casto sme ostali do 2-3 v noci.

Uplne v pohode, ked je to este aj “dobre” dieta. V nosici, so sluchadlami na usiach, potancovali sme. Saty som mala usposobene, dojcila som priamo pri stole😀 spal v nosici. Po polnoci sme sli domov