Akú pozornosť priniesť svokrovcom?
Ahojte. Mám ísť prvý krát k “svokrovcom” (no iba mama+jej priateľ ) otec žije inde. Ja neviem ale stále sa nosí víno, cokolada ? Nie je to gycove? Čo iné, akú malú pozornosť priniesť? Poraďte mi prosiiim
Spytaj sa partnera, on by mal vediet najlepsie, aka drobnost by ich potesila.
ja by som vzala len kvetinu a neaku cokoladu ... ak ma rada v crepniku ak nie rezane kvety -to potesi stale ...
alebo ak s acitis-spravid darcekovy kos
Kvety a dezert mame a flasu maminmu priatelovi. Teda, ak zarabas. Ak nezarabas, staci dezert a hotovo
môžeš aj kávu doniesť, spýtaj sa priateľa akú mama pije. A podľa mňa je to len o tom neprísť s prázdnymi rukami, je jedno čo donesieš a či to nájde využitie. Dojem urobíš hlavne svojim vystupovaním.
Prosim ta, len nepec kolac, zakusok. Ludia maju rozne preferencie. Fitness kolac uz vobec nie. Tie su sice nizkokaloricke, ale tazke, nedrzia tvar a pre dobru pekarku su skor kolaciky zien, ktore nevedia piect.
(Peciem aj zdrave a aj nezdrave, ak by ste namietali, ze sa tomu nerozumiem.
Kvalitný sekt teraz pred silvestrom? A prípadne niečo od Lindt alebo Ferrero Rocher, čo aj keď nebudú jesť oni, budú mať na ponúknutie.
Vianočná ruža, vianočný svietnik, a ako "fľašu" niečo nealko ( kupujem rochester ginger)
Bude to kvet nekvet, alko nealko