Aký darček dať mužovi k 35-ke?
Septembry obydvaja oslavujeme 35r. Furt rozmyslam co by som mu kupila.Je to tazke.
Rozmyslala som nad let s padakom bola tam cena 250e za dvoch plus video len ja by som to asi nedala.Poradte co by este mohla.
@derdia praveze on je adrenalinovy typ ja nie.No peniazky tak do 300e nieco.
spravte si pekný víkend, alebo dovolenku aj keď je adrenalínový, uričte mu bude s tebou fajn aj bez. proste aby nikto netrpel. alebo mu kúp vodičák na motorku (ak ešte nemá) ale potom bude chcieť asi aj tu motorku :D
@michaela025 a co tak tandemovy zoskok padakom
@michaela025 zle som precitala ved ty nad tym zoskokom rozmyslas tak let balonom?
@nistika noo moja aj motorky chcel ale nato uz nemam😂 vodicak som tiez chcela ale ten stoji 500e fuu to uz je pre mna vela.No isla by som s nim niekam niekam na 2dni ale zas by mi bolo luto deti. A zas keby ideme niekde vsetci tak ma to vynde viac ako keby mame ist na dovolenku.
@vamajka 😁😂ja som asi toto myslela zle som to napisala
@vamajka no to asi skor by som dala ale zoskok nie.ale zas to by sme mali naozaj na co obydvaja spominat teraz je pre dvoch lacnejsie
@michaela025 svagor dookola opakoval na otazku, co chce k narodkam, ze baklazan. Az na 35ku dostal baklazan a flasu piva 💁♀️
Ja som svojmu muzovi upiekla tortu, kupili sme si vino a spravili sme si pekny vikend doma. My si na nejake extra dary nepotrpime.
Svojho muza poznas najlepsie ty. Ak je adrenalinovy typ, kup mu tandemovy zoskok, strelbu na strelnici, jazdu na motokarach alebo nejakom sportiaku, ak je na wellness, chodte na vikend na wellness. Ak ma nejaku zalubu, kup mu nieco, co tam vyuzije. Ak ho nic nebavi a je domased, kup mu pivo a baklazan...
@diewcatqoo tak mi si tiez nejak drahe dary nekupujeme.Tak je toho vela co ma napada to by som musela asi banku vykradnut.
Motorka s vodicakom to by bol taky darcek ze by az od radosti plakal.No dala si mi dobre napady nieco uz stoho vyberiem jeden a nech je originalny dakujem
My sme boli roadtrip v Legolande. Dnes kupis letenky do Billundu za par korun ak sa Vam nechce ist autom.
1. cast cesty bola viac pre mna: https://www.facebook.com/sofia.du.barry/media_s...
2. cast bol Legoland: https://www.facebook.com/sofia.du.barry/media_s...
3. cast bola pre manzela https://www.facebook.com/sofia.du.barry/media_s...
Poceste sme mali este okruh formule 1, ale zrovna nic nebolo, o tom som nevedela, inak by som to naplanovala inak 🙂
A inak odporucam na adrenalin zajst na zlavove portale, najde inspiracie ze az. Ak chces, aby si to uzil, kup aj pre kamosa / kamosov a nechaj ho si to uzit. Potom je mozne ze ti to oplati a da ti nieco, co potesi teba aj bez adrenalinu 😉
Napriklad: https://www.zlavomat.sk/bratislava/zabava-a-vol...
@madeleine len ja to neviem stade objednavat niekto mi vravel ze potrebujem nejaku kartu ci?
@michaela025 nevieš zaplatiť zo zlavomatu vybranú vec?😲
@0silvia0 nie
@michaela025 Ahoj, ja som minulý rok videla na zlavomate pilotovanie lietadla. Proste vyhliadkový let s profi pilotom, ktorý počas letu prenechá na chvíľu pilotovanie zákazníkovi. (Predtým má nejakú krátku inštruktáž.) Ty môžeš ísť ako spolucestujúci. Mne sa to ako darček veľmi páčilo, všetko som si o Tom zistila a kúpila som to mužovi. Bohužiaľ, na moje prekvapenie to nechcel a museli sme to vrátiť. Ale ak je ten Tvoj adrenalínový typ, určite sa poteší.
Muž dostal let lietadlom s pilotovaním, jazdu na Ferrari,
na velke sviatky plnoautomatický kávovar, zrkadlovku Nikon
buduci rok bude mať 40r. planujem kurz fotenia alebo nejaky zažitkovy darček
@michaela025 Potrebujes platobnu kartu, ktora ti umoznuje uhrady online, niektore portale maju moznost platby prevodom. Ak taku nemas (prever v banke), najdi v okoli dobru dusu, ktora je ochotna to pre teba spavit a ty jej das cash, snad niekoho takeho mate 🙂
@michaela025 potrebuješ k tomu platobnú kartu alebo sa dá zaplatiť normálne prevodom. Určite platíš nejaké veci cez internet banking, tak toto určite zvládneš.
Ja som kupovala zo zlavomatu a nič som kartou neplatila, platila som prevodom z účtu cez internet banking. Nič zložité to nebolo, netreba sa toho báť.
@michaela025 tak mu kup let padakom iba pre neho, teda nie len ale skok z lietadla alebo let horkovzdusnym balonom, pilotovanie lietadla, wellness, dovolenka, ak ma rad sport tak na nejaky zapas ho vziat
@h2 dakujem
@hildicapupu ved to ze on bude chciet nech idem snim😧 a ja sa bojim
@jerryjanka super a lubilo sa mu
@michaela025 no tak ja neviem, tak mu povies, ze sa bojis, ze niekto pre vase deti na zive musi ostat a este sa aj zabavite riadne :D
@h2 aj to je dobry napad pilotovanie to by som tiez este dala len pozerat s okna by som nepohla😂 ja by som robila zive vysielanie😉
@hildicapupu 😂som sa nasmiala
@michaela025 ja mam tiez rada adrenalin a od mojho som dostala ako darcek rychlu jazdu po okruhu. Akoze toto pre mna strop zažitok. Skus popozerat. 😊
@michaela025 no ano - komu by sa nie 😀 ja tiež snivam o zoskoku padakom ale vidim to tak že si to asi kupim k 40tke sama :D
@jerryjanka nebojis sa ja nie ze bojim ale zaludok by to nevydrzal.Neviem ked som bola mlsdcsia nicoho som sa nebala.Ako prisli deti vsetkeho sa bojim este ked som s dcerou na preliezkach zle mi je s hajdacky😂

@michaela025 no ak máš peniaze radšej zistí kam by rád šiel alebo čo by rád videl...napr.vylet news York?alebo niečo také ...lebo nie každý je na adrenalín....