icon

Aký darček priniesť na návštevu po 25 rokoch?

5. okt 2025

Ahojte, chystám sa na návštevu ku rodine. Nevideli sme dobrých 25 rokov, možno aj viac. Neboli sme spolu ani v kontakte. Sú tam dvaja rodičia a dve dospievajúce deti. Čo by ste im priniesli ako darček? Alebo s čím mám prísť? Rozmýšľla som deťom veľké čokolády a rodičom fľašu vína a nejakú bonboniéru? Vôbec neviem, netuším.

mimikarol
5. okt 2025

Alkohol by som nebrala. Namiesto toho kvety, inak ostatné môže byť.

anonym_4417f8
5. okt 2025

@anonym_autor urobila yb so to tak, ako si napísala.

anonym_65c0d1
5. okt 2025

@anonym_autor kyticu, víno a čokolády.
Smiem sa spýtať, to sú tvoji rodičia?

viestta
5. okt 2025
@anonym_65c0d1

@anonym_65c0d1 jej rodicia by asi nemali male deti. Ci?

autor
5. okt 2025
@viestta

:D

autor
5. okt 2025
@anonym_65c0d1

@anonym_65c0d1 nie je to moja sestrenica, ktorú som videla naposledy v detstve. Má manžela a dve deti. Nežijeme v jednom kraji.

anonym_65c0d1
5. okt 2025
@viestta

@viestta malé určite nie, ale ako píše autorka. "dospievajúce" to môžu mať 🤔😉

anonym_daa7b4
5. okt 2025

Ja si ani neviem predstavit, ze k nam domov zavolam niekoho koho som nevidela 25 rokov. Ved to uz je cudzi clovek.

blondiee83
5. okt 2025

Mozno by som nieco upiekla, k tomu flasa vina, kytica pre pani domu a hotovo. mna by asi viac pozesil zakusok ako dalsia bonboniera. A podla mna je super, ze sa po tolkych rokoch podarilo stretnutie - nech Vam to dobre dopadne

mirage
5. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_65c0d1 nie je to moja sestrenica, ktorú som videla naposledy v detstve. Má manžela a dve deti. Nežijeme v jednom kraji.

@anonym_autor ja len že vo vetách
nie je to moja sesternica a
nie, je to moja sesternica je rozdiel

autor
5. okt 2025
@blondiee83

Mozno by som nieco upiekla, k tomu flasa vina, kytica pre pani domu a hotovo. mna by asi viac pozesil zakusok ako dalsia bonboniera. A podla mna je super, ze sa po tolkych rokoch podarilo stretnutie - nech Vam to dobre dopadne

@blondiee83 dakujem. Nasi rodicia sa odcudzili a nestretavali sme sa, my sme si nejako k sebe nasli cestu, piseme si a idem tam o dva tyzdne, tak mi pisala, ze by ma rada videla a nech k nim pridem.

anonym_4ca41d
5. okt 2025
@anonym_autor

@blondiee83 dakujem. Nasi rodicia sa odcudzili a nestretavali sme sa, my sme si nejako k sebe nasli cestu, piseme si a idem tam o dva tyzdne, tak mi pisala, ze by ma rada videla a nech k nim pridem.

@anonym_autor nieco osobne - fotku, ktoru ona nema, nieco z praveku🤔

bg92
6. okt 2025

normalne ako na inu navstevu. jednu lepsiu bonbonieru. nedavala by som "osobitne" nic kazdemu jednemu, preco?