Aký darček priniesť na návštevu po 25 rokoch?
Ahojte, chystám sa na návštevu ku rodine. Nevideli sme dobrých 25 rokov, možno aj viac. Neboli sme spolu ani v kontakte. Sú tam dvaja rodičia a dve dospievajúce deti. Čo by ste im priniesli ako darček? Alebo s čím mám prísť? Rozmýšľla som deťom veľké čokolády a rodičom fľašu vína a nejakú bonboniéru? Vôbec neviem, netuším.
@anonym_autor urobila yb so to tak, ako si napísala.
@anonym_autor kyticu, víno a čokolády.
Smiem sa spýtať, to sú tvoji rodičia?
@anonym_65c0d1 jej rodicia by asi nemali male deti. Ci?
:D
@anonym_65c0d1 nie je to moja sestrenica, ktorú som videla naposledy v detstve. Má manžela a dve deti. Nežijeme v jednom kraji.
@viestta malé určite nie, ale ako píše autorka. "dospievajúce" to môžu mať 🤔😉
Ja si ani neviem predstavit, ze k nam domov zavolam niekoho koho som nevidela 25 rokov. Ved to uz je cudzi clovek.
Mozno by som nieco upiekla, k tomu flasa vina, kytica pre pani domu a hotovo. mna by asi viac pozesil zakusok ako dalsia bonboniera. A podla mna je super, ze sa po tolkych rokoch podarilo stretnutie - nech Vam to dobre dopadne
@anonym_65c0d1 nie je to moja sestrenica, ktorú som videla naposledy v detstve. Má manžela a dve deti. Nežijeme v jednom kraji.
@anonym_autor ja len že vo vetách
nie je to moja sesternica a
nie, je to moja sesternica je rozdiel
Mozno by som nieco upiekla, k tomu flasa vina, kytica pre pani domu a hotovo. mna by asi viac pozesil zakusok ako dalsia bonboniera. A podla mna je super, ze sa po tolkych rokoch podarilo stretnutie - nech Vam to dobre dopadne
@blondiee83 dakujem. Nasi rodicia sa odcudzili a nestretavali sme sa, my sme si nejako k sebe nasli cestu, piseme si a idem tam o dva tyzdne, tak mi pisala, ze by ma rada videla a nech k nim pridem.
@blondiee83 dakujem. Nasi rodicia sa odcudzili a nestretavali sme sa, my sme si nejako k sebe nasli cestu, piseme si a idem tam o dva tyzdne, tak mi pisala, ze by ma rada videla a nech k nim pridem.
@anonym_autor nieco osobne - fotku, ktoru ona nema, nieco z praveku🤔
normalne ako na inu navstevu. jednu lepsiu bonbonieru. nedavala by som "osobitne" nic kazdemu jednemu, preco?

Alkohol by som nebrala. Namiesto toho kvety, inak ostatné môže byť.