icon

Aký darček vybrať na 30. narodeniny kamarátky?

ddjj25
8. feb 2025

Ahojte dámy… prosím poraďte mi čo kúpiť najlepšej kamoške na 30tku, ktorej “nič netreba” a “nič nechce”… mne absolútne vyplo kreativitu… ďakujem za každý tip a nápad.. 🙂

ava987
8. feb 2025

Ja ked som mala pred rokom a pol 30tku najvacsi darcek bol ze prisli kamosky za mnou (byvame kazda inde), doniesli mekac, 1 sampanske na strgnutie a zakusky a bolo 😁
Kupila by som jej nejaky vylet podla toho co ma rada, proste nieco zazitkove 😊

larinka552
8. feb 2025

Tak napriklad nejaky pekny sperk, nausnice na pamiatku. Podla toho co nosi. K tomu kyticu a drahsie vino 🍾
Oblecenie nejake paradne, drahsi kabat/ bunda/kabelka/ topanky. Plus parfum napr. Ak sa nebude pacit alebo nesadne, tak dnes sa da vzdy vratit 🙂

Alebo pozvat na vylet a aj ho cely zaplatit samozrejme 😁 Taky predlzeny vikend vo Viedni/ Budapesti/ Krakowe/ Prahe 😊 Spolocne zazitky su najvuac, tie su na nezaplatenie 😉
Ja som dostala od priatela bicykel a od naj kamosky krasnu gitaru.

petamich
8. feb 2025

Skus rozpocet 🙂 nech vieme, ci radime kyticu kvetov a bonbonieru alebo vylet na Maltu

ddjj25
autor
8. feb 2025

@petamich keďže nebývame v jednom meste, poslala som jej kuriéra s kyticou, ale bude mať aj posedenie tak preto premýšľam… úprimne, rozpočet nemám fixne stanovený… asi sa skôr rozhodnem podľa návrhov, ktoré by sa mi k nej najviac hodilo… 🙂)

denisa_deniska
9. feb 2025

@ddjj25 my sme si toto nedávno riešili vzájomne, kedy sme si darčeky dali v jeden deň obe k 30tke, a obe sme si dali poukážky (ono to nie je úplne osobný darček, ale myslím, že si každá s radosťou vyberie to, čo chce), a jeden taký “pamätný” darček, ja som jej napr dala dózu na med z brúseného krištáľu (viem, že to miluje, a pritom by si to sama nekúpila), z toho bola veľmi nadšená 🙂

nektar_inka
9. feb 2025

@ddjj25 listok na koncert😉

monnci2226
9. feb 2025

ja som za zazitkove darceky, bungee, skok padakom, popripade pre vas dve nejaku zazitkovu veceru, adrenalinova prechadzkanokolo restauracie ufo, alebo nejaky wellness...