icon

Aký darček vybrať pre 2-ročné dievčatko?

natalka2548
30. júl 2024

S čím sa radi hrávajú vaše dcérky. Rozmýšľam nad babikou viete poradiť interaktívnu ktorá aj cika vydáva zvuky? Vôbec sa nevyznám. Je to vhodné na tento vek? väčšinou pri nich píšu 3+. Prípadne teepee stan alebo stavebnicu? Viem že záleží od dieťaťa no vôbec neviem po čom siahnuť tak dajte nejaký typ ďakujem

sima234
30. júl 2024

@natalka2548 na bábiku je podľa mňa ešte malá. My sme kúpili pre neter takú magnetickú tabuľu aj na kreslenie aj na magnety a stále sa zabaví. Ale každé dieťa je iné.

lenuska9999
30. júl 2024

@natalka2548 moja 2 r dostala veľa bábik na narodeniny a žiadna ju nezaujíma. Najviac sa vyblázni na motorke- odrazadle.

mirka3169
30. júl 2024

@sima234 moja sa hrá s bábikami asi od roka

sima234
30. júl 2024

@mirka3169 aj s takou čo vydáva zvuky, ciká a pod. Lebo tie bábiky sú až ťažšie. Ale ako píšem, každé dieťa je iné.

pralinka86
30. júl 2024

Baby born je fajn, ale je celkom tazka... Ale zase moze ju vozit v kociku alebo len kŕmiť. Cikanie by som asi zaradila ovela ovela neskor 🙈
Fajn je aj magneticka stavebnica alebo lego duplo, baby puzzle alebo take drevene vkladacky/puzzle, hocijake kreativne veci, od malovania, lepenie, samolepky, pečiatky, magneticka kniha/hra, prevliekanie snurkou

natalka2548
autor
30. júl 2024

@pralinka86 také knižky pečiatky nálepky navliekanie má, skôr som chcela jednu vec a drahšiu než také drobnosti ☺️

blaazi
30. júl 2024

@natalka2548 drobnosti su niekedy zaujimavejsie. Moja ma 2 roky aktualne ju najviac bavi kuchynska sada _ riadiky, keby mala kuchynku _ sporak, isto by bola stastna, ale nemame. Okrem toho motorka, kreslenie, lepenie, strihanie, peciatkovanie, hra s vodou _ prelievanie. Babika bola v kurze najma okolo 14m _18m, teraz menej, ale ked pripomeniem zahra sa. Okrem toho je najstastnejsia ked vytahuje a uklada, preklada oblecenie a skusa si topanky, vratane mojich lodiciek... 👠

blaazi
30. júl 2024

@natalka2548 este som si spomenula...velmi ma rada situ interaktivnu knihu, na kazdej strane je ina aktivita, napr. So suchym zipsom, snurkou, atd. A este mame taku dosku kde su zamky roznych typov a s tym sa rada hra tiez. Kluce ju teraz dost fascinuju.