Aký darček vybrať pre 5-ročného chlapca?
Ahojte, potrebujem zohnať nejaký darcek pre 5 ročného chlapca. Moja fantázia je asi nepostačujúca a neviem čo vymyslieť😄 darcek môže byt kľudne drahší, do 100-130€. Rozmyslala som nad kolobežkou ale tu nakoniec ma, kolieskové korčule jeho mama zamietla že to asi este skoro… rôzne autíčka, lego, stavebnice - toho ma viac než dost… poraďte prosim. Dakujem
Bicykel
Ja som pochopila, že to nie je mama chlapčeka. Veľmi všetci chvália magnetické stavebnice, neviem či aj takú má. Albi pero kúzelne čítanie napríklad? Alebo permanentka do miestneho detského kútika/ pripadne na nejaký krúžok, ak zvykne navštevovať.
@anonym_autor pises ze stavebnice ma, ale aj tak ti napisem magneticku stavebnicu 😁 keby nahodou nemal. Je to mega vec, nasi sa s tym hraju stale. Ma dve sady normalne a teraz na 5 narodky od nasich dostal rozsirenie, kde sa stavia gulickova draha a je to super. Ak taketo ma, tak u nas idu knihy.. encyklopédie, rozne posuvacie,vysuvacie,interaktivne...
Ono záleží aj od toho,co ho bavi... Ale super veci sa daju najst aj na Mamy v rejzi, ci uz mamolinove sady, alebo sady s roznymi bublajucimi sumiacimi vecami, to vie deti tiez riadne zabavit 😊u nich by som 100€ minula velmi lahko 😁😁 a na zimne vecery ideal
Lego?
Pokusy, vyroba pokusov ako sopka, nejake laboratorium, je toho kopec
Spolocenska hra
Malovanie obrazku na stenu
Logicke hry take elektronicke pre deti
Ja budem teraz brať pre 6 ročného chlapca Stavebnica Elektrický obvod - 150 experimentov.

Venovať mu svoj čas, spoločný zážitkový výlet s rodičmi.