Aký darček vybrať pre maminu a svokru?
Ahojte,
chcela by som Vás poprosiť o radu ohľadom darčeka pre maminu môjho priateľa. Aj keď nie je mojou biologickou mamou, beriem ju tak, pretože ma prijala s otvoreným srdcom a je mi veľmi blízka. Moja vlastná mama zomrela, keď som bola ešte malá, a práve ona mi svojim spôsobom túto stratu pomáha zaplniť.
Spolu s priateľom by sme ju chceli potešiť v deň jej narodenín, nejakou milou pozornosťou, aby vedela, že si ju vážime. Nemá žiadne výrazné jubileum, ide o bežné narodeniny, žiadne okrúhle, ale aj to je dôvod na darček ktorý poteší a nám spraví radosť tým, že jej môžme spraviť radosť máš nejaký nápad?
V hodnote tak do 150€.
Ďakujem!
Možno nejaký wellness pobyt?
Zober ju na výlet, vy dve. Alebo na wellness s masážou. Alebo do divadla a na večeru. Len vy dve. Také darčeky si dávame my s dcérou. Dámsky večer alebo dámsky víkend.
Ja som (sice mimo narodenin, len tak), zobrala mamu na kavu a shishu. Nikdy ju nefajcila, chcela ju vyskusat uz davno. Tak som ju prekvapila. Bola rada, ze isla von, ze som ju vytiahla na kavu, len ona a ja a este si vyskusala vodnu fajku.
Nenabadam na fajcenie - ale skus porozmyslat, ci sa niekedy nezmienila o niecom, co by chcela vyskusat, co ju zaujalo a tak. Mozno nejaka zazitkova gastronomia, ochutnavka vina v uplnej tme.
my nevieme čo má rada. kvety v kvetináči, obraz z rodného kraja, voňavé sviečky, pekný šál + rukavice, papuče z ovčieho rúna, balíček roznych čokolád, alebo výlet niekde kde by to bolo príjemné pozeranie a k tomu netradičná kaviareň/čajovňa.
alebo darčekový poukaz na predbežný výlet - rozárium, levanduľové pole, výstava (teraz bude v BA Titanic, k tomu nejaká miestna krčmička, ...
aj podľa toho odkiaľ ste, a kam najďalej by ste išli, možno akvapark, termál + masáž
@petulisko poukážka na wellness, kozmetické ošetrenie alebo na nejaké výplne (ak chodí).. to myslím poteší každú ženu 🙂
Ja by som jej dala 2 darčeky.1.Kytica,kniha,puzzle,vlastnoručne upečený chlieb apod.2.Spoločný výlet.Ak je nábožensky založená ,návšteva pútnického miesta na Slovensku,hrady,zámky samozrejme spoločný obed.Máte naozaj pekný vzťah,tak preto spoločná aktivita.
To zavisi od toho co ma rada, ja zvyknem kvalitnu kozmetiku, kyticku, nejaky dobry obed/veceru v oblubenej restauracii
neporadim, ale krasne vyznanie od nevesty... drzim palce nech ti to vydrzi, nie kazda svokra je zla. Co sa darceka tyka... tazko povedat ked nevieme co ma rada... moja mamina by sa potesila kvetom, knihe, wellnesu, listkom do divadla (cez vikend sme ju brali do NR na Mnisky do divadla).

Ja keď chcem potešiť kúpim kyticu, bežne ich nedostáva tak sa poteší.