icon

Aký praktický darček pre dievča na prijímanie?

27. feb 2024

Dobrý deň, aký darček by sme dali 9 ročnému dievčatku k 1. sv. prijímaniu? Šperky nechce a skôr by som jej chcela dať niečo praktické čo aj využije. Ďakujem za inšpiráciu.

yelena159
27. feb 2024

Je to tvoja dcéra? Alebo blízka rodina? Mne napr. krstná kúpila bicykel a od ďalšieho príbuzného som dostala vežu a hodinky.

autor
27. feb 2024

Je to neter..Bicykel aj korčule má a hodinky by nenosila...Možno by sme sa jej aj ako rodina zložili na nejaký drahší darček, ale nič ma nenapadá..

vyrovnanaosoba
27. feb 2024

Môj syn dostal tiež bicykel a môj synovec dostal peniaze, lebo si odkladal na výlet do Londýna zo školy.

ada85
27. feb 2024

My sme po dohode s dieťaťom aj jeho rodičmi dali kolobezku

katkaseiner
18. mar 2024

zveziem sa, sice hladam inspiraciu pre chlapca - dcera dostala zlaty naramok ktory aj tak nenosi a od našich retiazku zlatu.

u_rybky
7. feb 2025

My sme chceli darovať krstniatku na prijímanie niečo s duchovnou hodnotou. Proste nám sa to zdalo najvhodnejšie, keď už ide o prijímanie. Ako je pravda, že moc toho na výber nie je hlavne pekného a zaujímavého, ale nakoniec sa nám podarilo objaviť jednu slovenskú stránku ADONAJ.SK a tam sme našli parádny produkt https://adonaj.sk/produkt/odkaz-od-jeziska-pre-...
bolo to 26 odkazov od Ježiška priamo pre dieťa a všetky odkazy podporujú a povzbudzujú dieťa a nie len vo viere ale aj sebadôvere a hodnotách. Pre nás to bol velmi pekný, zaujímavý aj hodnotný darček za super cenu. Dávali sme všetkým krstným deťom. Za nás odporúčam toto ! Je to krásne, personalizované, lacné a hodnotné.