icon

Chlap - oslava 30 rokov

15. aug 2022

Ahojte, poraďte, čo mám kúpiť manželovi, čo cvičí na 30tku? Teraz máme v sobotu oslavu a ja pre neho nič nemam :D Proteiny nepije...objednavať z netu veľmi nechcem, keďže do piatku neviem, či to stihne dôjsť.

martul
15. aug 2022

Parmanentka do fitka?

autor
15. aug 2022

@martul máme doma svoje.. alebo na dedine ma tiež.

Bol by toto vhodný dar? https://www.extrashop.sk/vibromasazne-stroje/pr...

7lenka11
15. aug 2022

ročnú permenantku do fitka alebo značkovú súpravu, kvalitné smart hodinky.. neviem, ako máte nastavené cenové úrovne darčekov

lenkaspalka
15. aug 2022

A čo tak funkčné športové oblečenie. Alebo si kúp ozdobnú krabicu a vlož mu do nej pár darčekov. Nejaké drobnosti čo má rád, funkčné tričko alebo nejaké vtipné tričko, voňavku(z notina ti príde za dva, tri dni), kozmetiku, fľašku.... Napíš mu nejaký pekný odkaz do toho. Môžeš tam vložiť aj svetielka, ktoré zapneš tesne predtým ako mu to dáš. Bude to mať pekný efekt keď to otvorí.

syslik81
15. aug 2022

zazitkovy darcek-skok balonom ... jazda autm let helikopterou , hdinky kvalitne oblecenie , spa vikend pre vas dvoch . pivny vikend alebo ochutnavku piv ... whisky ak pije alebo iny kvalitny alkohol.. ty musis vediet co ho bavi

eva233
15. aug 2022

Presne mi napadlo zážitkový darček jazda na rýchlom aute, skok, let balónom je toho milión, degustácie atď... Alebo tie men boxy sú tiež v kurze v podstate do krabice dáš to co ma rad a je 😉

kathy7337
15. aug 2022

ta masažna pištol je totalna debilina

lentilka46
15. aug 2022

Tiez som za zazitok, moj dostal listok na futbalovy zapas realu madrid

autor
15. aug 2022

športové tričko už má objednané, hodinky nenosí žiadne a ani nebude. za zážitkové veci barz není, keďže jeho ani na kolotoč dostať nemôžem...

autor
15. aug 2022
lentilka46
15. aug 2022

Zazitok nemusi byt len nieco typu jazdy na rychlom aute...zazitok je aj vikendovy pobyt, listky na oblubeny koncert, divadlo alebo nieco, po com uz dlho tuzi, kam sa chce ist pozriet, nejaky spolocny vylet

autor
15. aug 2022

@lentilka46 no na nič z toho nie je ..o to ide...zas vikendovy pobyt, na to niet čas ani peniaze.. tak ja už neviem važne.

1mina
15. aug 2022

Moj tirz cvici ja som mu k hlavnemu darceku nasypala kopec drobnosti objednanych z gymbeam - mne to tusim packetou prislo do 2 dni. A take tycinky, natierky a take blbosticky na vyjedanie 🙂 tiez klasicke proteiny nepije ale taketo zje

autor
15. aug 2022

@1mina no moj zas opačne, skor proteiny, tyčinky ani podobne bludy nie 🙂 ale tak ani proteiny nechce. No nič budem musieť sa orientovať mimo fitness.... len musím pozháňať veľku krabicu 🙂