icon

Chodí sa gratulovať k meninám aj 10-mesačným bábätkam?

16. júl 2025

Môj syn bude mat meniny ale má iba 10 mesiacov , a zaujíma ma či podľa vás budú chcieť prísť gratulovať starý rodičia k meninám aj keď bývajú 150km od nás ? Podľa mna je to totalna blbosť sa trepať k 10 mesačnému kvôli meninám.

anonym_b6405b
16. júl 2025

@anonym_autor nie nechodí sa

januska12323
16. júl 2025

Každá rodina môže mať iné oslavy, keď nechceš aby prišli stačí im to povedať.

kikusenka1
16. júl 2025

U nás sa chodi

petamich
16. júl 2025

Moja svokra by isto chcela prist 🙂 ale u nich v rodine sa skratka oslavuje vsetko, my sme takto nezvykli. Takze najlepsie je sa spytat co planuju.

gribka1
16. júl 2025

Kde ako, ono je to vlastne dôvod na návštevu. Prečo nie a prečo to ty tak zvláštne berieš?

patka06
16. júl 2025

Nie je blbosť ak chcú starí rodičia vidieť svoje vnúča. pri akejkoľvek príležitosti

pribinak
16. júl 2025

Stari rodičia nemusí prísť len kvôli meninám, jednoducho chcú vidieť vnucatko a trosku si ho užiť

Navyše každá rodina má iné zvyky a tradície. Však sa opýtaj muža ako to majú v rodine zaužívané

zuzinka888
16. júl 2025

U nas chodia, a deti sa tesia na dalsiu oslavu- ved to ma babka napisane v kalendary ze mame sviatok= darcek( u nas sice len malickost ale tesia sa)

viestta
16. júl 2025

nie tak davno tu bola tema, kde sa matka rocneho dietata rozculovala, ze "svagrina ani nedosla potriast rukou oslavencovi" ked mal meniny. Taze ja neviem. V kazdom pripade ako si zariadite, tak budete mat. Babatko ani len netusi, ze ma sviatok

autor
16. júl 2025

@anonym_autor tak ale 10 mesačnému ? Jasne že je iné ak už má 10-15-20 rokov ale 10 mesiacov ?????

marca12
16. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak ale 10 mesačnému ? Jasne že je iné ak už má 10-15-20 rokov ale 10 mesiacov ?????

@anonym_autor Bud rada,ze sa zaujimaju a chcu ho vobec vidiet. Ja chodim gratulovat aj babatkam.

janettdamian
16. júl 2025

Boli sme v sobotu gratulovať 6 mesačnej vnučke k meninám.

pribinak
16. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no a? Prídu pozrieť vnúča, dajú mu boztek a malú hračku

Čosi mi hovorí že tu je nejaký problém a oslava menín je len krycí názov tohto problému

tiezjedna
16. júl 2025

@anonym_autor ja som sa vydala do rodiny v CZ, kde sa napíše max správa na wa.

ivanakal
16. júl 2025

Nemam problem, vyrobim si ho. Ked sa im chce valit 150km, nech pridu a co. Je to ich vnuca. Je jedno ci ma meniny, narodineny, 1.zub, alebo co. Ty svojmu dietatu nedas na meniny nic? Alebo na narodeniny, ved aj tak si to nebude pamatat.. jezis toto je teoria ako hovado.

lucia13022023
16. júl 2025

Keby ti povedia, ze chcú prísť pozrieť vnúča, bolo by to lepšie ako keď povedali, že chcú prísť zagratulovat dieťaťu k meninám? Ci problém je vlastne ten, že chcú prísť co? 😅

deti95060810
16. júl 2025

problém je asi že oslava je oslava. nebudú predsa len pri káve.
pochopili ste?
najmä ak idú dedkovci 150 km. to nie že babka príde z vedĺajšieho bloku na pár minút a odbijeme ju jedným kremešom a kávou

bielasovicka
16. júl 2025

Nie

summer23456
16. júl 2025

A tvoji rodičia prídu?

lienka.7
16. júl 2025

@anonym_autor a prečo je to blbosť?

anonym_1ab778
16. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor dcéra mala iba 3mes keď mala 1x meniny. Boli aj moji rodičia, ak krstný, ale nikto necestoval stovky km, svokrovci neboli nikdy pri žiadnom sviatku

pribinak
16. júl 2025
@anonym_1ab778

@anonym_autor dcéra mala iba 3mes keď mala 1x meniny. Boli aj moji rodičia, ak krstný, ale nikto necestoval stovky km, svokrovci neboli nikdy pri žiadnom sviatku

@anonym_1ab778 150 km na aute dajú za 2 hodiny, možno za 3 ak nepôjdu po diaľnici a dajú dlhšiu cik pauzu
Nič hrozne

Tu je nejaký úplne iný problém

andrea_82
16. júl 2025

A kedy podla teba nastava ten vek, ked si dieta zacne sviatok uvedomovat a je vhodne mu prist zagratulovat? Lebo podla tohto tvojho tvrdenia by sme nemali oslavovat ani prve narodeniny a asi este ani druhe narodeniny, lebo dieta aj tak netusi, ze ich ma a co to vobec je.

patka06
16. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Myslím, že starí rodičia nečakajú veľkolepú oslavu s ohňostrojom.
Chcú vidieť svoje vnúča a stráviť s ním čas, neoberaj ich túto možnosť
Úplne stačí ich normálne privítať a pohostiť ako pri bežnej návšteve.

o__o
17. júl 2025

Ved nech pridu, je to problem?

alex49
17. júl 2025
@o__o

Ved nech pridu, je to problem?

Prečo z toho robíš drámu? Aký je rozdiel, keď prídu na normálnu návštevu alebo gratulacnu?