Choroba pred svadbou: Zostať doma alebo riskovať?
Ahojte, najskôr bol malý brat na antibiotikách potom to chytila mamina, no a mna od včera boli hrdlo a večer som mala zvýšenú teplotu. Zajtra ma frajerova teta svadbu, obaja majú 50+ je to mala svadba u nich v reštaurácii a s tetou som sa videla raz maximálne dvakrát. Ja ale neviem či tam ísť, teraz teplotu nemám len sa mi nedá prehĺtať a bojim sa že keď tam pôjdem sa mi pohorší, a chorá teraz byt fakt nemôžem pretože mam skúškové. Viem ze by to asi neriešili veď sa prakticky nepoznáme, ale tiež sa bojim že čo ak by to brali tak že sa im vyhýbam 🙁. Frajerovi som o tom vravela povedal že je to na mne, tak neviem išli by ste či by ste neriskovali? Ďakujem.
No nejde len o to, či by sa ti nepohorsilo, ale aj o to, že by si ich mohla nakaziť.. Nechoď a priateľ nech ta ospravedlní, ze sa necítis dobre a nechceš ich nakaziť
Nechoď. Ani oni by neboli nadšený keby tam prídeš chorá
Bude ohľaduplné neísť nikam.
Ano jasne aj to mi hneď napadlo že to môžem iba rozniesť, ale zas nekašľam ani nič len proste to prehĺtanie ma boli až niekde v ušiach 😄
Nikam nechoď a lieč sa. Nepoznáte sa poriadne a si chorá, to na ospravedlnenie sa stačí.
Ja nechapem, ze niekomu napadne ist do spolocnosti ked je chory 😀😀
@sweet20 to je tu taký folklór a ešte sú schopní sa uraziť keď ich návštevu odmietneš "však len kašlem, len pár krát vracal, len.."
@januska12323 najnovsie u nas v skolke prislo dieta do skolky, zatajili, ze rano malo hnacku. Potom samozrejme, hnacka aj v skolke, tak ucitelky hned volali rodicom a priznali sa, ze dietatu rano dali Smectu, ze ved v pohode 🙄. My sme uz chora cela rodina, 6 clenov, dakujem pekne. Aj starsia dcera, ked mala.rozlucku so skolkou, ze to "len" z jedla zvracal...no iste, virus jak svina.
Chorobu kazdy pochopi.
Nieeee nakaziť? Načo? a ešte tebe nie je to blízka rodina, iba frajerova teta
@nevenka bože takýmto rodičom by som zafackala uší do hlavy🤦♀️🤦♀️skóre uzdravenie
Normálne povedz, že si chorá. Nikto nebude riešiť, či sa im vyhýbaš, majú svojich starostí so svadbou dosť.
Tak asi to nebudem riskovať, snáď sa nikto nebude hnevať ako vravím ju som videla 2krat jeho raz takze im uričite chýbať nebudem 😄
Dobre si sa rozhodla. Tvoja rodina to ani nie je, roznasat bacily je bezohladne, vidím v práci u nás, toto každý pochopí.
Tak je mi to ľúto tešila som sa, trochu zmena od učenia, ale nepotrebujem aby sa mi pohoršilo a tiež aby som potom zistila že polovica rodiny je chorá odo mna😅
Ja by som nešla v prvom rade s ohľadom na seba,veď čo by si z toho mala,keď by si tam sedela ako kopa nešťastia. Ospravedln sa už dnes,Navar čaju,zakutraj pod perinu a liec sa😉
Chápem ta, choroba je svina, dnes som mala byt na výlete, ale streptokok rozhodol za mna

Nešla by som s ohľadom na ostatných hostí, nech ich nenakazím.