Čo chceme pod stromček?
Napadla ma super téma, bola tu téma Čo kupuje mužom.
Aj keď sme už "veľké" aj my ženy, matky, môžme mať predsa želania. Ja si samozrejme prajem zdravie , šťastie, lásku a Božie požehnanie pre celú moju rodinu. A prosím Boha o milosť aby už korona odišla alebo sa aspoň zmiernila. Aby Pán Boh pomohol zdravotníkom a ľuďom v nemocnici.
Ale, dievčatá okrem toho by som si pod Vianočným stromčekom chcela nájsť nové náušnice. Ja zbožňujem také tie veľké prehnane romacke zlatooooo 😀
A čo Vaše prianie?
Penazenku,kedze nemam... :D A kebyze mozem aj nerealne snivat... tak tyzdnovy welness pobyt. Sama. :D
@ivangeline v tejto téme môžeš všetko😀😀😀 Peňaženku ejha vidíš a máš aj predstavu? Keby si videla moju asi odpadnes, dlho som si nevedela vybrať nakoniec mám trblietavu ružovú s Barbie haha
Manzel ma rakovinu. Velmi by som si priala, keby sa aspon trochu potlacila a bol Tu s nami cim dlhsie . Nic ine si neprajem
aby syn normálne zmaturoval a dostal sa na vytúženú vysokú školu
@sazumak a akým objektívom fotíte teraz? Máte pekné fotografie na stene
@vanda323 Ja som si kúpila asi pred 3 týždňami zimné topánky.stare už premokali.ale chcela by som pyžamo také z Lidla že vrch klasické tricko s dlhým rukávom a spodok flanel.ale bohužiaľ nikde nič lebo staré pyžamá mám deravé tak iba zasivam a nové by sa hodilo aby som tie staré mohla vyhodiť 🙂
@mandymoore123 Ďakujem 🙂 Ja mám len taký starý lacný Canon 50mm 1,8 STM, ale momentálne mám nový foťák a musím si ho nakalibrovať, lebo mi zle ostrí.
@vanda323 aká pekná téma ❤ tiež sa pripájam, pekne si to napísala. Z hmotných veci by som si priala diamantove maľovanie alebo také to puzzle kde aj jednotlivé dieliky majú nie klasický tvar, ale sú napr. zvieratká 🙈
@bashawelle Ďakujem♥️ v tejto téme si môžeš priať vsetkooo 😄
Diamantové maľovanie? To počujem 1x idem googlit 👍
@vanda323 Ja som spokojná s lidlom nemusím skúšať viem aká veľkosť mi sadne.minule som chcela deťom objednať oblečenie cez sinsay no treba sa zaregistrovať a platba vopred.no povedala som si nie ďakujem.v gate má nič nezaujalo a niekto e-shopy sa mi zdajú predražené.pepco je super ale zavreté a eshop nemaju
@oslo1 veľa zdravia , sily celej rodine , nech sa Ti tvoj sen-prianie splni❤️🍀🙏
Ja iba jedine zdravie pre rodinu a lásku od muža

Ja by som chcela všetko to, čo aj Ty ❤ A k tomu nový objektív, keďže rada fotím 🙂