Čo darovať priateľovi na Valentína?
Prosím poraďte mi niečo pre neho
@xmichaellaa pekne spodné prádlo na tebe s mašličkou 🎀😆 srandujem ..😅 môj priateľ chcel bundu no nenašiel nikde veľkosť ..ja som našla 😁 plus ma veľmi rád sladké takže koláčiky budú 🤭 minulý rok som mu dala urobit takú knižku kde sme boli postavičky MY dvaja ešte stíhaš objednať ..je to veľmi pekne urobené 🤭
Kladka s vygravirovanymi menami a zavesiť na most. My to robime so ženou každé výročie svadby.
urcite kvalitny sex 🙂 (srandujem)
co ma rad, ma zaluby?
@xmichaellaa hlasujem za zážitkový darček v podobe sexu (menej odpadu).
ake ma zaluby? ak teda zazitkove nevyberies:DD
@xmichaellaa merci dezert s venovaním ;)
My si vylety, vecere a divadla davam pravidelne, nie je o pre nas nejaky specialny darcek. Ja mojmu planujem kupit parfem od kintsugi. Vyzeraju super a parfem sa vzdy zide 😀
@xmichaellaa ja som kupila od znamej pecie a zdobi medovniky. Tak takeho macka so srdieckom, krstniatku som kupila mackoveho anjelika. Naozaj je to pekne , taka drobnost za 5€ to uplne staci 🙂 urcite nedavaj na ostatnych ze ake ma zaluby, tieto veci si nechavaj na narodeniny, lebo potom nebudes mat realne co dat. Je to len valentin. Takze len pozornost a drobnost.

@xmichaellaa ja mám vždy radsej zážitky než veci...takze za mna večera v dobrej restauracii,vstupenka do divadla alebo nejaky pobyt