Čo darovať učiteľkám na Deň učiteľov?
Ano viem este casu no som jednorodic a potrebujem si nasetrit tak ako na vsetko dopredu
Co ste davali? Ziadne zbytocnosti ci lapace prachu prosim
Nieco co napr najdem aj na Temu a pod
Zatial som davala na vianoce aj mikulasa, zapajam sa do vsetkych aktivit, narodeniny, vianocne trhy a pod tak chcem aj toto
Toto je nejaky vtip? Myslis, ze ucitelka tuzi po nejakej blbosti z Temu? 🤦♀️ A este na to aj ides setrit 3 mesiace dopredu??
Nasetrit ???? To co take by si im chcela davat
@anonym_autor nikdy sme nedávali nič na Deň učiteľov
@anonym_autor nič naco? Dáva ti niečo ona na deň matiek? Alebo na nejaký iný deň čo ta akurát vystihuje?
@anonym_autor vzdy sme nosili len kvety, teraz ma triedneho, takze dostane caj
Boze zeny
Ukoncujem tuto temu
Vdaka za vase tipy
Pekne sviatky
Boze zeny
Ukoncujem tuto temu
Vdaka za vase tipy
Pekne sviatky
@anonym_autor sviatky uz skoncili
@viestta ako pre koho, pre niekoho končia až 6.1.
Tak jej objednaj z Temu gumicky do vlasov, 200 kusov za 1,60. A zacni setrit
@anonym_autor Nič. Tebe kto, čo dá? Max nejakú čokoladu za 3€. Darček z Tému? To by zaujímalo, aký máš na myslí...
Boze zeny
Ukoncujem tuto temu
Vdaka za vase tipy
Pekne sviatky
@anonym_autor prepáč, zalozis takú temu a urážaš sa? To chceš kúpiť na deň učiteľov 100e dar?
Reálne ti odpoviem, bez výsmechu- šetrí 0,05 centov na deň, aby si mohla 28.3.2026 kúpiť čokoládu milku.
Nemáš začo.
@viestta pre koho ako! Nezabudaj na ine nabozenstva ci vierovyznania!
Zase sa montujes tam kde nevies poradit ako v kazdej teme
@anonym_autor prepáč, zalozis takú temu a urážaš sa? To chceš kúpiť na deň učiteľov 100e dar?
Reálne ti odpoviem, bez výsmechu- šetrí 0,05 centov na deň, aby si mohla 28.3.2026 kúpiť čokoládu milku.
Nemáš začo.
@simona20201309 prepac ale mame viac uciteliek v skolke, striedaju sa v triede takze z takej malej milky budu mat tak po 3 kocky
@anonym_autor na vianoce aj mikulasa si davala ucitelkam darceky? Setrit na darcek ucitelke??? V skolke sme nic nenosili da den ucitelov . V skole tiez uzbskoro nikto nic nenosi. Len taky co sa pchaju do zadku ako povedal moj syn. On povedal ze neberie nic ze on taky neni...
@simona20201309 prepac ale mame viac uciteliek v skolke, striedaju sa v triede takze z takej malej milky budu mat tak po 3 kocky
@anonym_autor tak im kup jednu kavu a uvaria si vsetky. Ked deti niesli detom na narodeniny sladkost ucitelkam brali jednu kavu
@anonym_autor tak 15centov šetrí na deň
ja som za to aby sa dávalo niečo spotrebné, na vianoce dostala každá učitelka balíček - oriešky, čaj , sviečku , čokoládu do mlieka, sušené ovocie plánujem aj na deň učitelov niečo podobné avšak navyše dám do zoborne bonbonieru a kávu
kupujem priebežne a odkladám do špajze
@anonym_autor veď kup každej jednu Milku. 1,79x3 =5,37€ vybavená kapusta. Ideš tu na konci nič roka riešiť sprostosti. Darček za 2,50€ z tému na ktorý treba šetriť.
Toto je téma za 100 bodov🤦♀️. Učiteľke fakt uz len z Temu? A šetriť na to? To uz ľudia nemajú súdnosť načisto? Ak chces potesit, daj kvietok a bude. Celý život som učila, ale toto učiteľku ešte fakt dokaze prekvapiť!
Stačí jej kvietok alebo čokoláda
Ludia neverili by ste. Na Ukrajine davaju rodicia ucitelom obrovske dary. Zlate retiazky a tak a ak nedaju, tak je pruser. Mam kamosku z Ukrajiny a ona hrozne stresovala na prvy den ucitelov po tom co prisla zit do Kanady, ked som jej vravela ze nech nich nekupuje.
@anonym_autor nič učiteľkám nedávame.
nič sme nenosili , v podstate by od nás ani nemali nič brat - je na to aj metodicky pokyn , a môžete ma tu roztrhat kolko chcete , z profesionalneho hladiska a tiež niekto da niekto neda kôli detom -
ked teda máš pocit že niečo pokaziš alebo maš pocit zavdačit sa na každy sviatok radšej kup kavu čaj oriešky ako niečo z temu .. uprimne radšej nič ako brak z temu
myslím že viac urobíš ked sa na učitelku usmeješ, podakuješ sa, vyzdvihneš jej pracu slovne , pomenuješ ako jej vychova pozitivne vplyva na dieta
my sme teda nič nenosili ale rozpravala som sa a ked učitelky stretneme vždy pokecame a pytaju sa ako sa maju deti a niekedy lovim trocha že ktore ....
doniesli sma na konci roka ak dieta chcelo, pripadne niečo vyrobilo .. neratam velke skladanie pri ukončovani
@anonym_autor kupila by, ak je viac uciteliek spolocnu kavu a dobru cokosku- ferero, merci.... nech si urobia po obede kavu a osladia zivot. Alebo kazdej malu milku a hotovo. Nikto necaka velke dary. Potesi, ak si spomenies a prejavis tak spokojnost s ich pracou.
@anonym_autor úprimné poďakovanie za ich prácu ❤ . Nielen na deň učiteľov ale aj cez rok, keď máš pocit, že ich treba oceniť. Je to perfektná motivácia do ďalšej práce.
@anonym_autor kúp im kvalitný med od včelára, nech si osladia život. Predávajú ich v darčekovom balení.
@anonym_autor nič. Ako moze niekto na Vianoce riesit den ucitelov? Aha, vymyslene...

niečo,čo nie je lapač prachu,ale kúpiš to na Temu??
To mi nejako nevychádza....