Čo je to za trend dať čokoládu novorodencovi na Mikuláša a dať to na Facebook?
Baby čo je to za trend novorodencovi kúpiť čokoládu na Mikuláša a vycapat na fb? Veď nemôže papať čokoládu ešte dlho
Čo je to za trend cápať každý svoj prd na net ?
Je to tvoje dieťa ? Asi nie.
Tak na čo riešiš ?
Nemáš svojich starostí dosť ?
Tak na čo riešiš ?
@anonym_c65ea2 predstav si, že nie 😊a ty prečo riešiš mňa? Nemaš svoje starosti?!
keby novorodencovi. Mne mama dala pre bábo ktoré sa malo narodiť o 2 mesiace.
Tiež som pozerala že čo s tým, vraj mám zjesť a bude mať aj malé. 🙂
Aby tu cokoladu potom mohli zjest rodicia. Mozno si nechceli davat navzajom mikulasa tak kupili malemu
@anonym_c65ea2 predstav si, že nie 😊a ty prečo riešiš mňa? Nemaš svoje starosti?!
@anonym_autor lebo je nedeľa večer, deti spia, manžel pracuje, ja mám svoju prácu urobenú.
Ale nenapadne mi riešiť a starať sa o iných.
@anonym_autor lebo je nedeľa večer, deti spia, manžel pracuje, ja mám svoju prácu urobenú.
Ale nenapadne mi riešiť a starať sa o iných.
@anonym_c65ea2 a práve preto sediš na MK a riešiš 😄
Ved nech. Ja sa tesim jak kazdy donasa cokoladky nasmu rocnemu. Vecer to vyjedam ked ho ulozim. 🤣 Aj vlk syty aj ovca cela!
@anonym_c65ea2 a práve preto sediš na MK a riešiš 😄
Je tento príspevok môj ? Ešte nejaké otázky ?
Je tento príspevok môj ? Ešte nejaké otázky ?
@anonym_c65ea2
Tak na čo riešiš ?
Ty sama si konkrétne položila 3 otázky, čiže áno, sedíš a riešiš
Aj keď píšeš že.. "Ale nenapadne mi riešiť a starať sa o iných"
No lebo rodina chce urobiť radosť a aby sa im rátalo. Môj dostal vlhčené utierky, umelé mlieko a nejaké výživy. Ale dostal aj balíček s ovocím a čokoládami. Prepadlo to v prospech štátu, teda mňa 😂
našťastie nemám fb tak s takým ani nie som konfrontovaná ...
teraz sa už robia príspevky pre lajky - takže odpoveď na tvoju otázku prečo to robia? lebo to takí ako ty budú pozerať ...
@anonym_autor mať tvoje starostlivosti a Fickovu rentu
@anonym_autor Moje deti mali na prvé Vianoce cca pol roka a dostali balíček aj hračky a zjedli sme my a bolo vybavené.
@anonym_autor nemusis vsetkemu rozumiet. Svet pobezi dalej aj bez toho aby si vsetkemu rozumela
@anonym_autor Takí ľudia čo to robia chcú popularitu, obdiv.
No tak .. aby boli lajky 😁
keby novorodencovi. Mne mama dala pre bábo ktoré sa malo narodiť o 2 mesiace.
Tiež som pozerala že čo s tým, vraj mám zjesť a bude mať aj malé. 🙂
@anonym_a52f8c ježiš, no veď toto 🤔 Ja som zažila situáciu, keď sa riešilo aký vianočný dar kúpiť plodu v maternici v 20 týždni života 🤷♀️ Lebo vianoce...

Ide o tvojho novorodenca ? Či prečo ťa to nejak trápi ?