icon

Čo k narodeninám 90 ročnej ležiacej pani?

17. aug 2021

Prosím, poraďte mi. Došli mi nápady. Ďakujem

evkamotka
17. aug 2021

Novy matrac

borka168
17. aug 2021

Teplé ponozky, pyzamo, nejakého plysaka, ortopedický vankúš, nejaké cd ktoré môže počúvať

zalka
17. aug 2021

Pedikúra, manikúra, účes ...

heidy222
17. aug 2021

Da sa vyrobit vo Fotostudiu vankus s fotografiou. Robim na Geriatrii Ver Mi starsi ludia sa najviac potesia darcekom s fotkami rodiny

lvula
17. aug 2021

@zalka 90 ročnej ležiacej pedikúra? Účes? Really? 😃

belllinka
17. aug 2021

@zalka tak to by boli posledne veci, po ktorych by som ako 90-rocna tuzila…
Ja by som dala iba vacsiu kyticu, ak nema uz nejake konkretne zaujmy - knihy, hudba…

erickatt
17. aug 2021

Vitaminy, poukazku na strihanie ( ja chodím strihat 91 ročnú leziacu pani) kvety, deku, alebo poukazku na ,,varovanie " ze s nou stravite čas, budete jej čítať, podľa mentálneho zdravia. Velku rodinnú fotku,

miskajerry
17. aug 2021

oproti posteli by som dala veľký obraz s fotkami rodiny

sazumak
17. aug 2021

Moja 97 ročná babka je skoro 40 rokov vdova. Tak sa veľmi potešila, keď som jej dala vyvolať fotoknihu s čiernobielymi fotkami jej manžela a detí, keď bola ešte mladá 🙂 Vraví, že si ju pozerá 3x denne 🙂 Teraz sa jej chystám dať z jej oslavy 90tky...

zalka
17. aug 2021

@lvula ležiacej nerastú vlasy? nerastú nechty? nepotrebuje ošetriť? .... no tak si spomeň na to až dožiješ ... že aj taká starostlivosť a napr. masáž by sa jej mohla páčiť ...
@belllinka

mia7222
Odpoveď bola odstránená
lvula
17. aug 2021

@zalka a ty mas 90,ze vies, ze by sa to 90 ročnej leziacej pacilo? 😅 Podľa mna si úplne mimo, taky človek ma uplne ine priority, ale okej, prajem ti, aby si v 90tke chodila po kadernickach a manikurach 🙂

zalka
17. aug 2021

@lvula si trápna ... viac ťa komentovať nebudem....

autor
17. aug 2021

@heidy222 ano. Toto bol prvotny napad, ale zhoršený zrak jej neumožňuje pozerať na obrázky.

lvula
17. aug 2021

@zalka ❤️

autor
17. aug 2021

@mia7222 myslím si, že toto ju teší, lebo pri hladení ruky sa občas usmeje.

belllinka
17. aug 2021

@zalka mam 41 a este v zivote som na manikure, ani pedikure nebola 😂 vies ake uz mam dlhe nechty? 😬

lenkassk
17. aug 2021

Tortu a kytičku by som jej darovala.

zenazaba
17. aug 2021

@lvula pedikura vobec nie je zly napad. U tak stareho cloveka nejde o esteticku zalezitost, ale zdravotnu. Zanedbane nohy byvaju casto miestom roznych infekcii, koznych defektov a pod.
@autor ja by som darovala mozno nejaku peknu deku, pohodlny vankus, aromadifuzer... nasa 80-rocna babka mala rada aj rozne mlsoty.

deti95060810
17. aug 2021

blízky príbuzný má 90 +
Rád chodí do kostola, rád pozerá LUX , modlí sa, rád číta, krížovky, neustále počúva rádio - správy...
Ešte môžeš kúpiť teplé ponožky - starým ľuďom je zima, v lekárni masť na prekrvenie alebo zahriatie nôh, teplú deku, popr. daj spraviť fotky vašej rodiny...

marsmykkok
17. aug 2021

nejaké termo oblečenie-ľahké, príjemné a funkčné. kedže jej je asi stále zima a jesen sa blíži. nech nemá na sebe "10 kilový" štrikovaný sveter alebo kilové hrubé ponožky.

0silvia0
17. aug 2021

@lvula ale ved @zalka nemyslela urcite nalakovane nechty do sandaliek, ale skor normalnu pedikuru, vies, ake maju stari ludia hrube nechty a bolave nohy? A vies, ze si nedokazu nechty uz ostrihat? A vies, ze nie kazdy pribuzny dokaze starenku ostrihat? Nechapem tieto hejty, ved napisala len prakticke rady...

evita_g
17. aug 2021

Veľmi záleží, v akom psychickom stave je babka. Je v nejakom zariadení alebo ju niekto opatruje doma? Určite sa hodia hygienické pomôcky, drogéria pre plienkovaných ľudí (umývacie emulzie, čistiace peny, vlhčené obrúsky, sudokrém...). Pyžamo. Antidekubitárne pomôcky. Aj tá spomínaná pedikúra je super nápad. CD s obľúbenou hudbou.

bonnie_clide
17. aug 2021

Moja babka bola ležiaca pár rokov, darčeky k sviatkom som využívala na to aby som jej ušetrila peniaze v bežné dni. Čiže dostávala vitamíny, sladkosti, časopisy, kozmetiku, zdravotnícke pomôcky(krémy a pod).