Čo kúpiť deťom na návštevu?
Ahojte, ideme po veľmi dlhej dobe na návštevu k známim, kde je jedno dievčatko, chodí už do 1.ročníka zš, potom majú 3 mesačného chlapčeka.
Čo by ste mi poradili kúpiť lebo vôbec nemám predstavu :(
Keby som sa jej opýtala isto mi povie že nič nekupuj nerob si starosti a podobne veď to poznáte 🙂
a potom ešte k inej známej 5 ročný chlapček 🙂
@milka1988 Doniesla by som nieco prakticke, nie nejaky "dzad" na styl plastovej lacnej hracky.
Napriklad ovocie a k tomu detsky casopis, alebo bublifuk, alebo kriedy na kreslenie po chodniku, alebo omalovanku, alebo skicar a farbicky. Pre 3mesacne babo balik plienok, alebo vhlcene utierky, pripadne podbradnik, hrkalku.
Naša prváčka má rada kreatívne veci, vyrábanie z modulitu (k tomu trblietkavé lepidlá, pierka na zdobenie, flitre...) alebo rôzne skladačky. Nakupujeme v TEDI tieto kreatívne veci.
Tak záleží či si takto kupujete, my zvyčajne so známymi len nejaké maličkosti. Dievčatku by som možno nejaký peračník alebo niečo také, čo využije. A malému len nejakú hrkálku alebo plienky, proste niečo čo ozaj využijú.
dievčatku by som nejaký pracovný zošit s nálepkami, majú rôzne krásne..napr také akože módne kde oblieka babiky alebo aj iné motívy, prípadne niečo kreatívne, toho majú teraz všade na mraky, v papiernictve či v Tedi, Pepcu isto vyberieš, pre 3 mesačné bábätko môžeš oblečko, knižku..keďže staršie majú dievča tak si myslím, že aj vecičky potešia. A pre toho 5 ročného chlapčeka...nejakú stavebnicu, napr Seva.
plienky? to maju obvykle mamy vybranu jednu znacku a ine ofrflu 😀 moj ma moony a to by veru nikto nedoniesol, urcite by kamoska dotrepala pampersky... plus ako citam forum tak este aj jedna velkost pampersiek ma nejaky zeleny pasik a zlaty pasik a su dobre len tie so zlatym 🙈 akoze toto fakt ne, horsie je uz len priniest oblecenie z pepca 🙊 vlastne cokolvek z pepca 😂 chod do dracika alebo vnimave deti, kup nieco montessori, nespekuluj, aj tak to nebudu mat na 20 rokov
@milka1988 Prváčke určite niečo na čítanie, nejakú knižku pre prvákov, označené sú Prvé čítanie. 3 mesačný - deku, možno podbradník. 5-ročný - nejaké leporelo, nejakú knižku tiež. Môže byť aj o povolaniach, čo sa deje na letisku, čo sa deje v meste...sú také leporelá Hľadaj a nájdi, a dieťa má hľadať rôzne predmety schované v obrázkoch.
@evabb35 konecne, deka dobry napad, podbradnik tiez, este mi napadlo hryzadlo (taka ta predrazena opica co je teraz v mode 😀 )
Prvacke najlepsie omalovanku a farbicky, alebo nejaky zosit s nalepkami, moje baby ficali na Top Model, maju ich v Draciku rozne druhy, alebo nejake farebne pera, knizku , drobcovi nieco prakticke - hryzatko, knizku primeranu veku, alebo nieco typu Quiet book, pripadne inu interaktivnu hracku. 5 rocnemu chlapcovi stavebnicu, knizku alebo aj loptu pripadne nieco ine na hranie vonku.
@milka1988 ja by som dievčatku kúpila budík,taký dievčenský,na vstávanie do školy a na učenie času! A babatku podložku na hranie.Alebo doplnky do vlasov,toho treba na kilá😉

@milka1988 hryzatko a peknú omaľovánku 🤷🏻♀️ ale teda neviem v akej hodnote chces.