Čo kúpiť manželovi na 45. narodeniny?
Máte nejaký tip?
choďte spolu na wellnes, alebo masáž, ak chodieva, príp. niečo adrenalínové alebo knihu ak číta. Čo my vieme čo ho baví? Alebo niečo do dielne ak má dielňu
Korcule, kolobezku, bicykel, kozenu tasku na plece, turisticke topanky, kotlik na gulas, gril, zahradne lezadlo, sadu Tatra tea,knihy, pecene prasa, tlaciaren🤷♀️
Kosačku, stan na rybačku, varechu do kuchyne, športové oblečenie, slipy, doplnky do auta .. môže to byť čokoľvek. Čo má rád aké má hobby čo využije. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ My ho nepoznáme
Ako ho poznam by sa potesil bud steniatku vlciaka alebo sexi pradlu.
Ja som vždy stavila na istotu a k narodeninám vždy vyskladám "balíček zdravia". Napr. sušené ovocie, cereálne kaše, kvalitná čokoláda, čaj atď. (všetko čo viem, že má rád, alebo si myslím, že tým nepohrdne) a potom nejedlé produkty, ale tiež určené pre zdravie - napr. priessnitz gél, vláknina, kolagén a pod. 🙂 Čiže už ty musíš najlepšie vedieť čo má rád, aké má zdravotné problémy a podobne a podľa toho mu to vyskladať na mieru 🙂 Ale zatiaľ mali tieto balíčky úspech 🙂
Hodinky, retiazku na ruku, nejaky adrenalinovy zazitok, koženú tašku, bicykel....
paneboze, ja sa s muzom normalne dohodnem, nie sme male deti a nevhodne prekvapenia v tomto veku si neprosim
@katulienkax presne tak.
Ja som mojmu vlani dala urobit tricko s napisom, kedze je turista. A take iste aj synovi. Turistikuju spolu. K tomu plechovy pohar a kompas

nepoznáme ho vôbec 🙂 Ťažko sa radí...
Niečo po čom dlhšie túži? Alebo nejaký spoločný výlet? Spoločne strávený čas - niekde na výnimočnom mieste?