icon

Čo kúpiť návšteve zo zahraničia?

nikol789
14. aug 2023

Ahojte, prosím vás, príde nám návšteva z canady.(dvaja dospelý a dve deti 7-10r chlapec a dievča)
Ja vôbec neviem čo im mame kúpiť...
Keď došli pred tromi rokmi, kúpili sme im trička s vlastnou potlačou...aj hrnčeky a naše sladkosti atd...
Ale čo teraz kúpiť😃 vôbec neviem.. poraďte prosím 🙏🏽
Ďakujem krásne

jamimo
14. aug 2023

@nikol789 knihu o Slovensku v angličtine?

ibrunova
14. aug 2023

@nikol789 ja som za nejaké sladkosti, určite nie knihu a podobné.

ivka225
14. aug 2023

Studentska pecat ... babika zo supolia ...

samimami777
14. aug 2023

@nikol789 hračky atď by som nekupovala , dnes už 7-10ročné deti sa málo ktoré ešte "hrajú" a kniha o krajine kde chodia raz za rok neviem či by deti zaujala... Kúpila by som im typické slovenské sladkosti a drobnosti a radšej ako im kupovala hlúposti ich pozvala niekde na výlet (samozrejme by som to najprv konzultovala s rodičmi) aby sami videli zaujímavé miesta Slovenska. Podľa toho koľko času si na vás môžu spraviť by som naplánovala výlety . Zážitky sú vždy to najlepšie čo môžeš dať 😊

prasiatko30
14. aug 2023

Slovensky tokaj pre dospelych a pre deti - zalezi ci to su slovaci zijuci v kanade - ak je to ten pripad tak sk knihy rozpravkove alebo o slovensku pre deti

pribinak
14. aug 2023

Kúpila by som len slovenské sladkosti, čo napr študentská pečať nie je

Ale šli by sme na výlet. Niečo pekne. Napr jaskyňa a kúpalisko, alebo nejaká super túra a člnkovanie

hladamematku
14. aug 2023

Sladkosti

bolarazjedna
14. aug 2023

Ja by som im tiež nič vecné nekupovala, oni prídu pozrieť, tak to je iné, že nepatrí sa chodiť s prázdnymi rukami. Vy ich zas na oplátku pohostite, zoberiete na výlet, atď.
Moje kamarátky žijúce v zahraničí tiež sa vždy potešia slovenským výrobkom, ktoré im tam chýbajú.... Napr minule jedna, že ne h jej donesiem Nitran salámu ☺️ súhlasím s ostatnými, slovenské sladkosti, ako Kavenky, študentská pečať, Mila atď...

nikol789
autor
14. aug 2023

Ďakujem Vám zienky za rady.
Tak vybavené-pre dospelých nejaký alkohol, pre deti sladkosti a nejaký výlet vymyslíme. Ďakujem