Čo kúpiť rodičom k Vianociam?
Ahojte, poradíte, prosím? Zájazd alebo rekreačný pobyt by určite nechceli. Skôr nejaký vecný dar. Ešte pracujú, tiež nám niečo kupujú? Nedávame si drahé dary, také niečo bežné.Vopred ďakujem.
Ja som kupila postelnu bielizen.
Dobra kava, sada cajov, cajnik, nejake flase/termosky, kozmetika nejaka lepsia, kos plny dobrot, nejaka sada pastet, kozene rukavice, poukazka na veceru, divadlo, nejaka hra (neviem kolko maju rokov)
@anonym_autor kupovala som darcekovu krabicu zo zamio.. tam su zdrave veci.. alebo nieco z oveckaren
kávovar, poukážky do tesca, alebo nejaké knihy. Mame dobrú vońavku - kĺudne aj otcovi - FANN. gril - ak sú dvaja tak niečo menšie pre nich.
deku z ovčieho runa.
Ja som minulý rok dala 50€ poukážku a teraz som nabehla do dm a nakupila vsetko potrebné-kozmetiku aj drogeriu...
Ja som mojim rodičom ( už sú starší ) kupovala pred pár rokmi set uterákov lebo tie sa vždy zídu aj sa zišli a obom Deodorant, sprcháč, krém na ruky...
Svokra dostane 8 kníh, svokor poukážku do Obi.
Moja mama parfum, set vonné tyčinky a sviečka, telové mlieko.
To čo používajú alebo jedia, teraz už nič neobjednáš ak nie si z Bratislavy.
Ponožky, utierky, sviečka, obliečky, plachty na postel, deky, papuče, pyzamo…
každého poteší niečo iné 😏 mňa by potešili obliečky - ale len keby sa mi fakt páčili. ale uteráky by ma asi potešili, aj taký froté župan … aj drahšie papuče…
Moji rodicia nic vecne nepotrebuju, vsetkeho maju na rozdavanie. Kozmetika hadam aj pre 3rodiny. Pred 7r som im kupila uteraky/osusky do novej kupelne a este som ich nevidela. Moja mama ma zasoby vsetkeho 🙈, takze tazko im kupit co realne v tento cas potrebuju. Ja im davam fotoknihu s fotkami vnucat a brachovy vacsinou vitaminy a speci pochutiny co bezne clovek nekupuje.
práve z takých dôvodov,že máme všetko,čo potrebujeme,sme si prestali dávať darčeky.
A máme pokoj,žiadne stresy
To ešte len teraz ideš kupovať darčeky? Fú, to ja by som nedala takto na poslednú chvíľu. Nie v zlom to píšem 😊
práve z takých dôvodov,že máme všetko,čo potrebujeme,sme si prestali dávať darčeky.
A máme pokoj,žiadne stresy
@rozculena u nas tiez tak. Ziadne darcekovanie lebo vianoce.
Kupujem jedle darceky. Dobroty, ktore maju radi, ale nekupia si ich, lebo su pre nich moc drahe. Tak im to nakupim a darcekovo zabalim.
Mamine som kúpila oblečenie, komplet na športovanie, ponožky, spodné prádlo, obľúbenú kozmetiku. Ocinovi som kúpila nový strojček na holenie a obľúbenú kozmetiku.
Ďakujem za vašu ochotu, tak ste ma inšpirovali.
Ďakujem za vašu ochotu, tak ste ma inšpirovali.
@anonym_autor svokra od nás každý rok dostáva použku do martinusu, tomu sz vždy poteší. Maminu by zas takýto darček nepotešil. Mne sa páčia poukážky DM, SPORTISIM0, TESCO....ak nič nezoženieš😁

@anonym_autor skoro sa pytas😀 mame ti tu spliechat do vetra ked ich vobec nepozname?