icon

Čo kúpiť súrodencom na Valentína?

stelly652
Včera o 19:42

Ahojte ľudia chcem sa vás opýtať čo by ste kúpili svojim súrodencom na Valentína brat ma na Valentína narodeniny 40 rokov a neviem čo mu mam kúpiť...čo by ste kúpili vy svojim súrodencom na narodeniny??...neviem čo mu mam kúpiť....opýtal som sa ho čo by chcel tak trepol somarinu,že chce vstupenku na Lomnické sedlo 😂😅..čo by ste kúpili svojim súrodencom vy na takéto narodeniny???...

anonym_eb41db
Včera o 19:47

@stelly652 prečo mu chceš kupovať niečo na Valentína?
Súrodencom nekupujem nič.
Na narodeniny kupujem čo viem, že si prajú - tebe dokonca aj povedal konkrétne tak mu ten lístok na lanovku kúp

anonym_64ee02
Včera o 19:48

ja by som mu dala o co si povedal .... alebo ak je to naozaj hovadina-tak darcek-zazitok ..rychle auto,skok z lietadla, ochutnavka vin ci piva- zalezi co ma rad

kavasmliekom

@stelly652 to isté,ako keby mal narodeniny v lete. Ty ho musíš poznať. Ale asi to, čo povedal.

anonym_2a15f4

Prečo somarinu? Dala by som mu na to peniaze v obálke s fotkou na čo to má... podľa mňa super darček a keď si to ešte aj praje... Valentín do toho motať netreba

stelly652
autor
Včera o 19:49
@anonym_eb41db

@stelly652 prečo mu chceš kupovať niečo na Valentína?
Súrodencom nekupujem nič.
Na narodeniny kupujem čo viem, že si prajú - tebe dokonca aj povedal konkrétne tak mu ten lístok na lanovku kúp

@anonym_eb41db kde sa kupuje lístok?..cez internet??...ale teraz neviem či srandoval alebo myslel to vážne

anonym_4e47de
Včera o 19:50

@stelly652 Tak kúpiť môžeš čokoľvek, ak chceš... parfém, kutilske náradie, holiaci strojček atď .... Ale nie je to povinnosť, kľudne nič nemusíš kupovať. A ja byť na tvojom mieste, určite by som sa s bratom nestretla vo valentínsky deň, lebo ten patrí zamilovaným ľuďom. Vždy slavim s manželom Valentín, len ja a on a nikým, ničím by som sa oň nenechala ukrátiť.

stelly652
autor
Včera o 19:51
@anonym_2a15f4

Prečo somarinu? Dala by som mu na to peniaze v obálke s fotkou na čo to má... podľa mňa super darček a keď si to ešte aj praje... Valentín do toho motať netreba

@anonym_2a15f4 no zaslúži si za to ako sa snaží pomáhať nám aj svojej rodine tak dobre kúpim lístok

anonym_eb41db
Včera o 19:52
@stelly652

@anonym_eb41db kde sa kupuje lístok?..cez internet??...ale teraz neviem či srandoval alebo myslel to vážne

@stelly652 áno, cez internet https://www.vt.sk/cenniky/cennik-lanoviek

No a to či srandoval alebo nie už musíš vedieť ty. To ti tu my nepovieme

stelly652
autor
Včera o 19:54
@anonym_4e47de

@stelly652 Tak kúpiť môžeš čokoľvek, ak chceš... parfém, kutilske náradie, holiaci strojček atď .... Ale nie je to povinnosť, kľudne nič nemusíš kupovať. A ja byť na tvojom mieste, určite by som sa s bratom nestretla vo valentínsky deň, lebo ten patrí zamilovaným ľuďom. Vždy slavim s manželom Valentín, len ja a on a nikým, ničím by som sa oň nenechala ukrátiť.

@anonym_4e47de aj nad tým som rozmýšľal,že či na Valentína nepôjdu preč spolu aj so svojou rodinou na nejaký Valentinský výlet

stelly652
autor
Včera o 19:54
@anonym_eb41db

@stelly652 áno, cez internet https://www.vt.sk/cenniky/cennik-lanoviek

No a to či srandoval alebo nie už musíš vedieť ty. To ti tu my nepovieme

@anonym_eb41db ďakujem

anonym_3358f7
Včera o 19:57

@stelly652 ja sestre kupujem jedalensku sadu porcelanovych tanierov. Manzel dostal gitaru, sam si ju kupil teda, ale bolo to "na narodeniny, 40-ku". Sesternici som kupila sadu poharov na vino "Zlatu Zuzanu", po ktorej tuzila a ja som dostala zlaty sperk.

stelly652
autor
Včera o 20:00
@anonym_3358f7

@stelly652 ja sestre kupujem jedalensku sadu porcelanovych tanierov. Manzel dostal gitaru, sam si ju kupil teda, ale bolo to "na narodeniny, 40-ku". Sesternici som kupila sadu poharov na vino "Zlatu Zuzanu", po ktorej tuzila a ja som dostala zlaty sperk.

@anonym_3358f7 aha dobre,že spomínaš o pohárov brat rad kávičkuje tak mu kúpim nejaký hrnček alebo šálku na kávu ďakujem za radu

thereisabear
Včera o 20:31

Nechápem, prečo k tomu spomínaš Valentína, keď ide o narodeniny. Darček podľa záujmov. Alebo čosi zážitkové. Kľudne aj lístok na lanovku.

vilma7
Včera o 20:56

Tak vstup na to sedlo alebo iný zazitkovy darček