Čo originálne môžete zažiť na svadbe?
Čo originálne ste zažili na svadbe? Sesternica sa vydáva a ja by som ju chcela niečím originálnym prekvapiť… zaujali ma svadobné noviny a instantný fotak ale stále to nie je ono…každý nápad poteší…
Viem, že na toto sa nepýtaš, ale na svojej svadbe chcem zažiť to, čo si naplánujeme my dvaja... aktuálne to aj robíme a keď si predstavím, že niekto by mi tam spravil nejakú aktivitu ako originálne prekvapko, asi by ma to nenadchlo.... porozmýšľala by som skôr nad nejakým zaujímavým darom ako je vyššie, ale že by som si dovolila niekomu na jeho svadbe bez konzultácie rozdávať svadobné noviny alebo foťáky, to nie..
@lindous No asi sa priklanam tiez k tvojmu nazoru. Tiez som o tom uvazoval. Normalne (cize nic) je dostatocne originalne 🙂 Proste je to ich den - takze najlepsie "vylepsenie" je sa dobre bavit - to staci.
Mala som svadbu aku som chcela ja /my/, ak by mi do toho niekto riesi nieco pre nho originalne asi by som nadsena nebola. Ak nevies co konkretne by ich dvoch potesilo, ani to neries..
Obcas mi pride ze to ludia uz prehanaju.
Suhlasim s ostatnymi. Nastvana by som bola na mieste nevesty…
Nechcela by som nic take. Som rada, ze nikoho z hosti nenapadli ziadne svadobne noviny, instantny fotak, spolocenske hry, kuzelnik, tombola a bohvie co este. Keby toto niekto vytiahol, tak ja by som sa ako nevesta asi najradsej vyparila v takychto chvilach.
Ked uz, tak napad na takyto originalny darcek ako bol uvedeny v prvom prispevku, by, myslim, potesil kazdu nevestu.
@jaja1979 jeeej super nápad
Zoznámila som sa na jednej svadbe s mojím manželom 😅🤣 to je originál zážitok na celý život, nie?
Súhlasím s komentármi vyššie. Originálny darček je super, krásny nápad napísala kocka hore, no program by som si na cudzej svadbe nedovolila robiť.. Aj keby to je Sestrina svadba.
Moji kamarati si vyrobili video kde spomenili co si o sebe najskôr mysleli, co mali spolocne a podobne veci
Mali tam aj foto prezentaciu
.medzi fotkami bola aj ta na ktorej som s nimi potom kamaratka povedala ze som zucastou ich zivota..to ma uplne dojalo
Ale program by mal vymyslat takzvany starejší a novomanzelia sami. Aj to video si ti kamarati oni sami.
@andreakotesova ja tiež a sme spolu viac ako dvadsať rokov
Boli sme na svadbe kde otec nevesty pripravil prekvapenie , ohňostroj. Nuž originálne. Tak naštvanú nevestu som už dávno nevidela, takže s prekvapením opatrne
Úprimne nemusím všetky tie akože originálne nápady a programy (jak na potvoru s tým v kuse dakto prišiel na svadbách práve v čase, keď zábava bola najlepšia, a zrazu tanec prestal a poďme sa hrať 🤦), ale ten nápad s tými receptami je podľa mňa super a mňa by to ako nevestu určite potešilo.
Na našej svadbe nám s mužom dali po polnoci na nohy putá s guľou😁, museli sme kľúč od partie vykúpiť😅.
A dávno na jednej svadbe mi pripadalo úplne čudné keď začali počas hostiny blahoželať zo ženíchovej strany jednej žene - mala v ten deň 50tku, ešte aj tanečné kolečko jej urobili. Hm, bol to deň tých mladých a nie jej... i keď mala sviatok. Bola to svadba na dedine, tak asi to tak nebrali.
Ja som nedávno videla, že urobili taký stojan s fotkami svadobčanov z ich svadby. Všetci, čo na svadbe boli a mali už svadbu, tak mali svoju svadobnú fotku. Niektoré boli novšie u tých mladších, niektoré aj 30 ročné. Bolo to kjut.
My sme boli veľká partia a kamošom na svadbu sme vymysleli dar - poklad. Dali sme im u kamoša stolára vyrobiť truhlicu (doteraz ju majú v obývačke ako stolík). Do truhlice sme im nahádzali všetko, čo majú radi, drobnosti, sladkosti, nejaké odkazy, plus peniaze … veľkú časť v minciach (boli sme to normálne v banke meniť). Truhlica sa zbalila do takej obyčajnej drevenej škatule (vyrábal ten istý stolár) a šlo sa to zakopať na miesto, ktoré bolo pre nich dôležité a ktoré majú obaja radi. Na svadbe dostali dva krásne fungel nové rýle s mašľami a krásnu mapu, podľa ktorej hľadali. Obaja milujú hory, turistiku, drevo, dobrodružstvo … pre nich to bol ideálny dar.
@yoxinka to je perfektný nápad ďakujem za typ presne niečo takéto som potrebovala
Mne sa napriklad paci napad noviny a interviev, dopredu sa opytat jedneho a druheho o tom kde sa spoznali, ako sa do. seba zamilovali, najtrapnejsia prihoda s nim/nou, vsetko osamote atd. Ja som napriklad spravila taku vec ze som doma zobrala stare platene vreco na seno(samozrejme ciste) 😂 a do toho som pokupovala ako napr mega velku podprsenku, bombardaky, slipy, tangace, satku, nieco co sa nosilo kedysi, smiesne okuliare, podvazky, klobuky smiesne, kadeco co ma napadlo. A v jednom tanci som povedala djovi ze bude taky tanec ze si kazdy naslepo vyberie nieco z vreca a tak sa bude tancovat v koliecku. Bola to zabava ked si muzi vytiahli tanga a podprsenky a nasadili to na seba, z toho mame naozaj pekne zabavne fotky a spomienky :D kazdy sa smial do popuku😂. Urcite by som to aplikovala na mojej svadbe.
@lindayaaa super ďakujem skúsim sa poradiť so sesternicou čo by na to povedala nápad super ďakujem 😊

Bolo sme na svadbe a tam sestra nevesty zozbierala od väčšiny hostí pred svadbou obľúbené recepty aj s postupom a dala to vytlačiť ako knihu. A potom im to dala ako dar. Na každej strane bol jeden recept od jednej osoby, napr. od mamy, babky, sesternice.... Bolo to strašne milé. Ani som nevedela, že sa dá vytlačiť kniha v zopár exemplároch. A obal knihy bola kresba, ktorú sama namaľovala😉