icon

Čo originálne podávať 8-9-ročným hosťom?

rebcav
25. mar 2024

Prosím Vás čo dať 8-9-roč. polievačom? Dcérke prídu spolužiaci a nemám páru čo im dať, či len čoko, ale rada by som aj niečo originálnejšie 🙂 Ďakujem

hipuska
25. mar 2024

Peniaze

egonsk
25. mar 2024

@rebcav bonpari 🙂

kakakina
25. mar 2024

Buď väčších zajacov alebo ak nemáš problem a neprídu viacerí tak by som dala po 5 €

veselo_neveselo
25. mar 2024

Boze, ved take deti potesi cokoladove vajce, alebo zajacik. Mozno nejake lentilkove vajce, ze to vnutri hrka. Kindervajce. Netreba im davat ani vela, a peniaze toboz nie, ved su to este len deti.

barka1
25. mar 2024

@rebcav 2 vajíčka - čokoládové a kraslicu. V ziadnom pripade nie peniaze. Veď ide o tradiciu, tak preco byť nasilu originálni???

araavdva
25. mar 2024

dcera chce aby sme spolu spravili nepečené nanuky, plus jahody v cokoláde a s toho spravíme také krabičky.
Peniaze ja odmietam dávať. A cokolády dostanú vela.

kvietok2012
26. mar 2024

Dala by som kinder vajce a 2€.

katka1389
26. mar 2024

@rebcav
Ja davam vzdy dve sladkosti a po 2€
Vajičko a nejaky keksik.co deti lubia....
Nedavam viac penazi iba rodine ....

simca06022011
26. mar 2024

Košík s coko vecami nachystať nech si vyberú, zväčša ale idu kinderka. Ak.pojdu dnu niečo pod zub, polej im niečo:D napr hroznový stavu alebo nieco :D peniaze my nedávame, max 2eur by som dala kde tak

rebcav
autor
26. mar 2024

@veselo_neveselo
@barka1 no nemyslim ze ich potesi cokoladove vajce kedze viem ze ich budu mat kopec. Ja ma dievcata, ale mam 2 susedky ktore maju chlapcov a spominali, ze teda ich synovia obrovsku radost z cokol. vajicok a zajacov teda nemali.....

rebcav
autor
26. mar 2024

@simca06022011 kosik je super napad, dakujem A tiez zvazujem peniaze 😊

simca06022011
26. mar 2024

@rebcav a koho to zaujíma? :D je to tradícia, hádam nemáš banku vykradnut kvôli kupacom. Jasne ze väčšina by rada po 10eur za minútku pri dverách, za môjho detstva potom chodili kúpať k nám všetci z ulice.. lebo vedeli se peniaze dostanú. Hneď ako sa dalo som tento zvyk zrusila:D ráno som si odvrátila rodinu, potom som zamkla a spravila si veget :D a mohli si rodicia pískať. Pri dcére tiež peniaze nedávam. Preto ak niekto chce, fakt iba symbolickú sumu ak vôbec.

eternity24
26. mar 2024

@rebcav my sme obj perniky s velkonocnou tematikou a teda u nás dostanú kúpaci tento rok pernikove vajíčka a zajaciky. Naše deti zbožňujú perniky, tak ich tento rok dostanú aj na veľkú noc, nie iba na Vianoce 😀

domkakvet
26. mar 2024

@rebcav kinderka su stale velmi popularne a spravia velku radost, tak ze sa chystam ich kupit aj tento rok plus co mi padne do oka bud nejakeho zajaca, alebo nieco take.

dupinka
26. mar 2024

Kúp Lego pero, stojí cca 2€ a to budú mať cool. Majú napr. v Panta Rhei, u nás je aj lego obchod. Alebo nejaké kartičky, ak vieš, čo u nich v triede letí(futbalové, pokémon..), mini figúrky alebo malé hotwheels autíčko. Vojdeš sa do sumy 2-3€/ks a to máš lepšie ako 2 sladkosti, ktorých budú mať aj tak plno.

rebcav
autor
27. mar 2024

@dupinka ďakujem krásne, to je perfektný nápad 🙂

masinka
27. mar 2024

@rebcav daj im vyfuknute kraslice, alebo natvrdo uvarene ozdobene vajicko, to bude originalne, vsade inde aj tak dostanu kinderka a peniaze.

vlastakubi3
27. mar 2024

Ja budem dávať čoko vajíčka, zajačikov a peniaze tak 2-5 Eur, to im asi urobí najväčšiu radosť🙂