Čo originálne podávať 8-9-ročným hosťom?
Prosím Vás čo dať 8-9-roč. polievačom? Dcérke prídu spolužiaci a nemám páru čo im dať, či len čoko, ale rada by som aj niečo originálnejšie 🙂 Ďakujem
Buď väčších zajacov alebo ak nemáš problem a neprídu viacerí tak by som dala po 5 €
Boze, ved take deti potesi cokoladove vajce, alebo zajacik. Mozno nejake lentilkove vajce, ze to vnutri hrka. Kindervajce. Netreba im davat ani vela, a peniaze toboz nie, ved su to este len deti.
dcera chce aby sme spolu spravili nepečené nanuky, plus jahody v cokoláde a s toho spravíme také krabičky.
Peniaze ja odmietam dávať. A cokolády dostanú vela.
Dala by som kinder vajce a 2€.
Košík s coko vecami nachystať nech si vyberú, zväčša ale idu kinderka. Ak.pojdu dnu niečo pod zub, polej im niečo:D napr hroznový stavu alebo nieco :D peniaze my nedávame, max 2eur by som dala kde tak
@veselo_neveselo
@barka1 no nemyslim ze ich potesi cokoladove vajce kedze viem ze ich budu mat kopec. Ja ma dievcata, ale mam 2 susedky ktore maju chlapcov a spominali, ze teda ich synovia obrovsku radost z cokol. vajicok a zajacov teda nemali.....
@simca06022011 kosik je super napad, dakujem A tiez zvazujem peniaze 😊
@rebcav a koho to zaujíma? :D je to tradícia, hádam nemáš banku vykradnut kvôli kupacom. Jasne ze väčšina by rada po 10eur za minútku pri dverách, za môjho detstva potom chodili kúpať k nám všetci z ulice.. lebo vedeli se peniaze dostanú. Hneď ako sa dalo som tento zvyk zrusila:D ráno som si odvrátila rodinu, potom som zamkla a spravila si veget :D a mohli si rodicia pískať. Pri dcére tiež peniaze nedávam. Preto ak niekto chce, fakt iba symbolickú sumu ak vôbec.
@rebcav my sme obj perniky s velkonocnou tematikou a teda u nás dostanú kúpaci tento rok pernikove vajíčka a zajaciky. Naše deti zbožňujú perniky, tak ich tento rok dostanú aj na veľkú noc, nie iba na Vianoce 😀
Kúp Lego pero, stojí cca 2€ a to budú mať cool. Majú napr. v Panta Rhei, u nás je aj lego obchod. Alebo nejaké kartičky, ak vieš, čo u nich v triede letí(futbalové, pokémon..), mini figúrky alebo malé hotwheels autíčko. Vojdeš sa do sumy 2-3€/ks a to máš lepšie ako 2 sladkosti, ktorých budú mať aj tak plno.
Ja budem dávať čoko vajíčka, zajačikov a peniaze tak 2-5 Eur, to im asi urobí najväčšiu radosť🙂

Peniaze