icon

Čo pre 11-ročnú neter na Vianoce?

9. nov 2022

Ahojte, tipy? Neviem čo ma rada čo robí a pod, moc sa nestretávame, ale darčeky si kupujeme.
Nechcem oblečenie..
Nejaké rady, tipy... ďakujeeeem

evica17
9. nov 2022

Nejakú knihu by som dala, takú čo teraz letí pre takýto vek, v kníhkupectve poradia.

nelca84
9. nov 2022

znackovy ruksak? na tom si mladez celkom potrpi

1ryba
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
9. nov 2022

Spytaj sa sestry/brata

tosomja
9. nov 2022

https://www.prosterelaxuj.cz/magneticke-pero-2/ moja 12r dcéra chce toto a župan Harry Potter 🙂

a_alexandra_a
9. nov 2022

Tiež som za jemnú toaletnú vodu, prípadne lak na nechty v jemnej farbe, sprchový gél, penu do kúpeľa, knihu...

1ryba
Odpoveď bola odstránená
76california
9. nov 2022

ak rada číta vo vani, tak v Lidl teraz mali takú drevenú podložku na čítanie vo vani....

lucik194
9. nov 2022

11 rocna? ziaden darcek co vyberies resp Ti tu radia, netrafis sa ...

to co tu radili by sa nepacilo ani jednej mojej dcere....

kup poukazku do DM nech si vyberie sama vo chce, vie si to objednat ..... alebo do martinusu kde si vie vybrat knizky, hry, blbosticky.....

simca06022011
9. nov 2022

@lucik194 presne tak :DDD moje dieta by si poklepalo po cele s tymito darcekmi, pret sa treba pytat mamy. U nas aj poukazy do Housu alebo nejakeho handroveho obchodu by potesili. Knihy uz nie, to myslim, minule vianoce bolo poslednykrat. V DMku si kupuje Betty Barclay, aj kozmetiku a to jej najradsej kupujem ja vo svojej rezii, predsa napatla na seba hocico, a potom je vyhadzana cela.

zmrzlinka2021
9. nov 2022

Aký máš rozpočet.

saemi
9. nov 2022

moja má 11r a nejaká kozmetika, parfumy ju nezaujímajú... potešila by sa ako píše vyššie mamička batohu VANS a hoci čomu VANS aj tričku, záleží v akej cene budeš kupovať
najlepšie sa poradiť s jej maminou, každé dievča je iné...

sissa_il
9. nov 2022

Tak ja som názoru že najlepšie spýtať sa jej rodičov čo by chcela. Lebo nie nič horšie ako dar ktorý nepoteší deti.. Ale keby to chceš ako prekvapenie že aby ani rodičia nevedeli tak ja by som kúpila asi nejaky parfém alebo toaletnú vodu Alebo Značkový ruksak do školy. Značku by si si musela zistiť sama akú má rada.

autor
9. nov 2022

Keď sa spýtam, odpoveď jej vždy nič, nerob si starosti... Ale oni mojim deťom tiež vždy darček dajú... chápete...

saemi
9. nov 2022

aspoň ale vieš, že či ju zaujíma móda kozmetika knihy
lebo viem ako sa tvári moje dieťa, keď dostane od tety darček ktorý je pre ňu nezaujímavý, sklamaná je potom..

autor
9. nov 2022

@saemi no neviem...akurát že chodí na tanečnú a má 2 škrečkov 🤷

simca06022011
9. nov 2022

A co tak jej zabalit neviem, ferrero rocher a EURá? :D ja viem ze peniaze su peniaze, a nie darcek, ale aj tak... A cenovy limit je dost podstatny 🙂 lebo ruksak napr,. znackovy sa mne uz do limitu na neter s ktorou sa ani nestretavam, nejak nehodi 🙂

saemi
9. nov 2022

tak možno niečo na ten tanec kúp, nejaké oblečko legíny crop top

autor
9. nov 2022

Ďakujem za rady...je to taká povinná jazda... Týždeň po vianociach má narodeniny, vtedy dávame peniaze. Preto som chcela nejaký darček aspon pod stromček.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
adaluc338
10. nov 2022

Ja som 11 r slecne susedke kupila nahradelnik baletky. Take krehke dievca ktore sa rado paradi. Ale najlepsie je ked sa na darcek pozries a povies si ze toto je prenu. Kazdej sa paci ine. Moje sesternici 9 a 10....tiez hroza. Asi kupon do hrackarstva alebo sportoveho obchodu.

autor
13. nov 2022

Dievčatá, myslíte že lístky voľné do kina by mohli byť? Rozmýšľam nad takým setom na výrobu sviečok (dráčik) a k tomu tie lístky... 🤷

rfrd12
3. nov 2023

Práve som Ti išla písať, že poukážku do kina.

autor
3. nov 2023

@rfrd12 ďakujem, to bolo pred rokom 😁 už ani neviem čo som jej nakoniec dala🤷😀

rfrd12
3. nov 2023

😂😂😂 no vidíš, ale stále aktuálne