Čo robiť, keď má darček duplicitu?
Ahojte,
Kupila som frajerovi darcek na vianoce - tenisky, ktore mal aj ma len su uz znicene. A nevedel ich zohnat.
Tak ja cela stastna som mu ich kupila, presne to cislo ktore ma uvedene na starych.
A on pride domov, a vybali na mna tie tenisky a este aj o cislo mensie.
Ma skoro urvalo.
Co by ste robili? Vratit ich ? Vymenit za mensie? A taka som bola stastna, ze mam prenho darcek 😭
Dajuje za radu
No možno z núdze vzal aj menšie... Skús sa ho spýtať ci ho netlačia ze si si všimla ze sú menšie o číslo nejak nenapadne a podla toho uvidíš či sa bude nejak sťažovať ze radšej by pobral väčšie alebo aj ďalšie naviac
Nechaj ich. Na voanoce kup iny darcek a tie tenisky vytiahni vtedy, ked aj tieto nove o cislo mensie znici.
Ak su keho oblubene a netreba ti surne peniaze nechsla by dom s vytiahla ked znici aj druhe
Tiez by som zistovala, ci to mensie cislo vzal lebo ine nemali, alebo su mu lepsie. Ak by mal to mensie cislo z nudze, tak by to bol stale super darcek. Ak nie, kupit nieco ine...
Ja by som na rovinu povedala, už teraz, nech tie o číslo menšie môže vrátiť, ak chce resp. ak sú lepšie tie, nech môžeš vrátiť ty...ak si ich nechá, poteší ho to rovnako teraz ako potom a pod stromček potom ešte nejakú symbolickú drobnosť... ak vrátiš, tak niečo ešte vymyslíš určite 🙂
Normalne mu povedz, ze si mu kupila tie iste tenisky, ktore by mu boli lepsie. Ci mensie alebo vacsie a podla toho jedny vratite. A kupis mu nieco ine, alebo vymyslis nejaky zazitok, vylet alebo nieco take.
No jasne ze vratit 😀 co by si ine chcela robit. Jedine, ze ho prekvapis a budes ich nosit ty 😀
Zisti to o tom cisle a ak je spokojny s mensimi, tak tieto vrat...
Zase ak vam to krachne, tak odloZene tenisky ta akurat pohorsia 😅
Urcite sa ho popýtaj na to cislo, ono sa moze stat, ze mu tie menšia sedia lepsie a ak to zistis neskoro, nebudes vediet tie vacsie uz vratit. Ja som si tiez tento rok kupovala topánky o cislo mensie, niekolko druhov a dost ma to zaskočilo, ze vzdy mi takto boli male a teraz mi zrazu sedia. Takze to moze byt podobná situacia.
Kupil si o cislo mensie s tym, ze si myslel ze nosi take cislo 🤦♀️🤣 on ich ani neskusal v obchode. Az doma to vyskusal predo mnou a povedal, ze potrebuju nejaky cas aby sa rozcaptali 🤣 takze ho tlacia. Vratit ich nemoze, kupoval to v inom meste a blocek ani nema. 🫣
Takze rozmyslam, ze co s mojimi. Vratit alebo mu ich dat?
Ozaj sa kvôli tomuto potrebuješ radiť na koníkovi ? Veď mu to normálne povedz a vyrieš to s ním. Či on stále verí na Ježiška? 😃

No vrat a kup nieco ine 🙂