icon

Čo sa nosí na svadbu?

9. jún 2022

Ahojte ženy, prosím poraďte mi 🙈 pripadám si ako sedlak ale vôbec neviem čo doniesť neveste?
Nevesta mi je veľmi blízka teta. Ja, partner + dcéra (4tyzdne) by sme chceli prísť len na obrad, nech tam niesme dlho s bábätkom.
Starší syn ostáva aj na oslavu.
Čo sa patrí priniesť?
Kyticu? Peniaze ? Darček? Vôbec neviem 🙈

a_alexandra_a
9. jún 2022

Kvety a peniaze. Darček ťažko vybrať, nevieš čo potrebujú. Peniaze využijú podľa vlastného uváženia

ajka0207
9. jún 2022

Ked je veľmi blízka tak by som sa opýtala či by si priala darček a aký. A ak nebude chcieť tak daj do obálky peniaze a nejaký jeden kvietok daj.

autor
9. jún 2022

@ajka0207 pýtala som sa. Odpoveď bola "nerob si starosti " 🙈

jeanne14
9. jún 2022

Peniaze, aspoň tak 100€ ak aj nejdete na oslavu ale syn áno, predpokladám že dostanete aj nejakú vysluzku.

elizabet173
9. jún 2022

suma podľa toho, či je to blízka rodina, alebo je to len napríklad sused a pod. Určite peniaze do ozdobnej obálky, kúpiš v papiernictve, nelámala by som si hlavu s darčekom, nemusíš sa vôbec trafiť, môžu sa stretnúť tri rovnaké a máš maličké bábätko.

ajka0207
9. jún 2022

Tak potom jej daj do obálky peknú gratulacnu kartu a 100 eur a jeden kvietok.

veronika3110
9. jún 2022

peniaze a namiesto kvetov napr. zreby… sama kvety nenosím.. škoda peňazí, nevesta si to aj tak len preberie, dá družičke a bud ich nechajú v kostole, alebo niekde doma… počas svadby ani po svadbe nie je čas venovať sa kvetom.. a aj tak nebude vedieť od koho tá napr. drahá krásna kytica je.. ja sama som tiež kvety nechcela..
na žreboch môžu napr. ešte niečo vyhrať a poteší aj mala suma 🙂

elizabet173
9. jún 2022

@veronika3110 mne sa aj páčilo, keď si snúbenci želali, aby sme miesto kvetov kúpili granule do útulku.

gladys_07
9. jún 2022

@veronika3110 pre mna zreby skoda penazi. Dala som zreby za 90€, vyhra bola 60€. To radsej rovno peniaze

svetlonos
9. jún 2022

Autorka, ze nerob si starosti 😁 mila teta. Tiez by som bola za peniaze a ak ma rada crepnikove kvety tak nieco z toho. Alebo len peknu kyticu.

97tomi
Odpoveď bola odstránená