icon

Čoho nie je nikdy veľa, keď ide o dar v desiatkach kusov?

19. jan 2022

Potrebovala by som nejake tipy. Napriklad penazi nie je nikdy vela, mozte dat 50 eur, a s nadsazkou mozte povedat, ze nie je to az tak vela. Mate este podobne napady? Pre dospelu osobu, muza? Napadli ma orechy, ponozky, (pre alkoholikov a fajciarov by asi ani 50 piv a 50 cigariet nebolo vela, ale toto nie), potrebovala by som iny napad, trosku hodnotnejsi. Diky moc 🙂

mb2021
Odpoveď bola odstránená
autor
19. jan 2022

@mb2021 toto je fakt vtipne. dik

autor
19. jan 2022

@mb2021 a to v banke zamenia? Lebo nemam nikoho kto takto s peniazmi pracuje. Budu pozerat ci mi sisi 🙂

lucijalucy
19. jan 2022

Nejaké žreby stieracie v rôznej hodnote..

mb2021
Odpoveď bola odstránená
21anjelik19
19. jan 2022

Co sa tyka penazi ...tak sa moja sestra dala dalsej sestre svadobny dar 100 eur zmenenu na 50centovky a to dali do truhlice na ktorej bola ich spoločna foto (kludne moze byt klasicka truhlička) a bolo to pekne ako taký poklad 😊

simca06022011
19. jan 2022

no len tie centy, treba potom aj minut... cize treba si vybrat radsej lepsiu hodnotu... mne sa pocili papierovky vo fotoalbume :D

sweetyna
19. jan 2022

a s tymi peniazmi to teda tak nechces spravit? lebo co hodnotnejsie, veru rozmyslam

autor
19. jan 2022

@sweetyna Uvidim, podla toho ake tipy este pridu.

evaachesa
19. jan 2022

Ty by si bola nadšená keby ti dal niekto centovky alebo 50 centovky v truhlici? Nápad super, vtipný, ale len keď sa nejedná o mňa 🤦😂

anos18
19. jan 2022

Banky majú dosť vysoké poplatky za zámenu mincí,takže dávať kopec drobných ja neodporúčam

sissy27
19. jan 2022

@mb2021 hm, mne tie centovky v takých množstvách neprídu vtipné, lebo reálne s tým nemáš čo urobiť, v banke to zamenia za poplatok vyšší ako hodnota mincí, do obchodu to tiež neodnesie, proste 25kg drahého odpadu...
Ešte som videla použité takéto zbytočné mince na vydláždenie podlahy a zaliate živicou, ale tiež nie každého toto baví.

cimage
19. jan 2022

Sroby, klince pre kutila.

denda007
19. jan 2022

Respiratory,😀

autor
19. jan 2022

diky

renirv
19. jan 2022

alebo naopak dobreho jedla je zakazdym malo :D

floren
19. jan 2022

mňa by potešili mila kekse 🤣🤦‍♀️

zenazaba
19. jan 2022

Kondomov.

gabriellka
19. jan 2022

Keď sme pri tých peniazoch mne by sa skôr pozdávalo praktickejšie niečo takéto

simca06022011
19. jan 2022

@gabriellka toto je super, viem si to predstavit aj na svadbu, napr. vysivany obraz pamatny (malovany,... ) a toto v popredi.. lebo ked tie peniaze z tade vytiahnu nebude to prazdne a ostane im pamiatka🙂 Ale zase na takyto vedia potom fotku zavesit, napr. na co ten maly Adrian ten prvy milion minul :DD

evaachesa
19. jan 2022

@gabriellka presne toto je oveľa lepšie...ja by som to urobila aj vlastnoručne kľudne len do rámika popísaný papier keďže tabuľku vystavovať bez peňazí je divné a zase kto si bude držať v ráme peniaze? 😀. Bolo by mi potom ľúto takú peknú tabuľku vyhodiť a zase skladovať ďalšiu hlúposť na ktorú sadá prach? 🤔 Ale takto to vnímam možno len ja ako minimalista 😄💁🏻‍♀️
Toto sú skvelé tipy bez toho aby si musela dávať vyrábať kadejaké tabuľky 😉
http://www.fluff.sk/ako-darovat-peniaze/

gabriellka
19. jan 2022

@simca06022011 áno super je to podľa mňa. A vieš si to aj sama vyrobiť úplne bez problémov a prispôsobiť čo sa tebe páči

beata_k
Odpoveď bola odstránená
zuzanaokasova
20. jan 2022

My sme dali vyrobiť rámik s menami nevesty a ženícha, s dátumom sobáša a do toho sme dali peniaze

sono2
20. jan 2022

To s tými peniazmi nerob.
Mňa by to nahnevalo.

zuzanaokasova
20. jan 2022
zuzanaokasova
20. jan 2022

@sono2 a co ta potešilo ako svadobný dar?

masinka
20. jan 2022

ja som v NBS kupila tie vyrocne dvojeurovky, kamosovi na svadbu sme dali flasu sampusu a dva pohare, peniazky sme nasypali do nich a okolo..... tie dvojeurovky su este taka pouzitelna minca, navyse maju aj zberatelsku hodnotu....

sono2
20. jan 2022

@zuzanaokasova kľudne to, čo píšeš, rámik a peniaze. Reagovala som na tie centovky

zuzanaokasova
20. jan 2022

@sono2 aha, ja som myslela, že peniaze vôbec. No to by ani mňa tie centy nepotešili😁