icon

Darček na 18tku pre chlapca

17. sep 2020

Ahojte, neviete poradiť čo kúpiť chlapcovi na 18 tku?
Je to pre bratranca, ktorý v podstate nemá žiadne záujmy okrem mobilovania. Žiadny šport, knihy, stanovacky nic. V budúcnosti si chce kúpiť auto. Tak možno nejaké doplnky do auta? Nechcela som davat peniaze ale asi mi nič iné neostáva.
Máte nejaké tipy ktoré sa ujali u vas?

monika_xixi
17. sep 2020

Kondomy😏😹

hettinka
17. sep 2020

Vodicak má? Čo tak škola šmyku a príspevok na auto, alebo na vodičský (ak nemá). Ťažko kupovať doplnky, keď auto nemá.

Mimochodom, bratrancovi darček? To som v živote nekupovala takejto rodine dary.

monika_xixi
17. sep 2020

A kupovat doplnky do auta niekomu kto nema auto je ako kupovat vybavicku pre pannu xD

0silvia0
17. sep 2020

podľa možností prispieť na auto/vodičák... alebo dať model nejakého vysnívaného auta... alebo zaplatiť prenájom chaty na oslavu 18ky. Nevieme, koľko financií máš k dispozícii....

viestta
Odpoveď bola odstránená
simsalabim
17. sep 2020

Drevenu truhlicu na sposob pirata a do toho peniaze. Synovec taku dostal k 18ke... nebola velka, asi tak 15x8cm.

h2
17. sep 2020

@monika_xixi 😂 Autorka písala "mobilovania", nie "milovania".

Daj peniaze, urobíš mu tým väčšiu radosť, než akýmkoľvek vecným darom.

simona1998
17. sep 2020

Ahoj , u nás sa dávajú na 18 VŽDY PENIAZE a poteší to určite viac ako výbava do auta ktoré ešte nemá 🙂 ja na moju 18 som mala taktiež peniaze a za tie som išla na svoju prvú dovolenku bez rodičov 🙃 čiže za mna €!

mareka49
17. sep 2020

Strieborna retaizka a dake eurko

andreatytler
17. sep 2020

Peniaz su najlepsie ale nejako zaujimavo zabalene.
Pridat maly darcek ako naprikla Kompas s venovanim aby vzdy nasiel spravnu cestu zivotom.
Alebo kladivo a na rukoved napisat venovanie ze aby si s nim vybudoval pekny zivot.

maminka123abcd
18. sep 2020