icon

Darček na 30. narodeniny

8. máj 2023

Ahojte. Začnem hneď otázkou, aký darček ste dostali od vašej najlepšej kamošky napr., na 30.narodeniny, pripadne 40 atď. Šperky kupovať nemôžem, keďže žiadne nemôže a taktiež ich nerada kupujem pre iných ľudí okrem mňa 😀
Keďže sa poznáme už 15 rokov, oslavujeme týždeň po sebe .. sme stále svojim spôsobom tie dve pubertiačky, hoc mame rodiny … tak rozmýšľam a čas sa kráti.
A nikdy sa nepýtam “co potrebuješ, co by si chcela ..”, vždy niečo vymyslím, co skutočne poteší. No teraz rozmýšľam, ci by sa nehodilo niečo “pamätné” .. predsa len chápete ma, niečo na co sa pozriete a spomeniete si kedy ste to dostali.
Rozpočet do 100€.
Som vopred vďačná za vaše odpovede. 🙏😉

petamich
8. máj 2023

na 30 od jednej kamosky hodinky a od druhej Kindle 🙂 a ja tej mojej som dala VIP listky na jej oblubeneho hudobnika, tej dalsej sperk, tak to nic a este sme sli spolocne na jednu noc do wellness

autor
8. máj 2023

@petamich wellness plánujeme áno 😀🙏

taminka1986
8. máj 2023

Ja som kupovala listok na koncert Imagine Dragons aj s letenkami,samozrejme 2x,hadam nezostanem doma😂😂🤭 Takze skor tymto smerom ked nie sperky

sigma510
8. máj 2023

Bol to skupinový darček ale dostala som zoskok s padákom. Chystám sa v lete 🙃

petamich
8. máj 2023

@taminka1986 to by sa mi pacilo 🙂 mozno na 40 🙈

taminka1986
8. máj 2023

@petamich ano,september,Ateny je dobra cena👌

petamich
8. máj 2023

@taminka1986 len 40 mam az o tri roky 😂😂 nevadi

taminka1986
8. máj 2023

@petamich 😂😂🤭 Nevadi,darcek trosku popredu

kukulienka999
8. máj 2023

Poznas ju najlepšie, možno niečo pekne, ale funkčne do domácnosti… ja budem mat 30 budúci rok, čím slm starsia tým viac pokukavam po kvalitnejších veciach v domácnosti, kvalitnejší jedálenskej servis, pribor, sada vínnych pohárov, krištáľove poháre…síce nejeme a nepijeme z nixh každý den, ale ani prachom nezapadajú a vo vitrínke ozaj spievaju mne aj chuti lepšie z toho servisu 😁😁 Na 30tku si zazelam niečo ďalšie do zbierky. Ale to je môj štýl, možno nájdeš na nete aj čo sa nej hodi do domácnosti a bude to mat spojené s tebou. Aj ja už dávam kamarátkam len dary podobného rázu, ale kazda domácnost má iny štýl, tak to treba tomu prispôsobiť

ahoj0
8. máj 2023

Rozmýšľam čo ma potešilo od kamošky na 30tku… (teraz mám 35)
Ja som veľmi nenáročná a asi by ma potešil nejaký spoločne strávený čas, vôbec nezáleží koľko by stal. Turistika so spoločným obedom/večerou by bola super. Neviem ako je na tom kamoska materiálne ale ak si môže kúpiť čo chce určite hľadaj niečo zážitkové.

mediana
8. máj 2023

Ja som dostala okrem iného kvalitnú prilbu na bike, vždy si pri tom spomeniem na ňu, keď ju dávam na seba 🙂 jej na 40tku som zas dala značkovú kabelku...

lenusa20
9. máj 2023

Mám tri také že BF. Od jednej veľký darčekový kôš so samými lakocinkami a kozmetikou, od druhej náušnice a kozmetiku a od tretej kvalitné hodinky. Musím sa priznať, že tie hodinky má veľmi potešili. A vzala ma so sebou, aby som si vybrala. Nosím ich v kuse.