Darček na pamiatku pre pani, ktorá sa mi starala o dcéru
Milé žienky, poraďte mi prosim nejaký darček na pamiatku pre pani, ktora sa mi starala o dcéru. Žiaľ, musi odísť a ja si ju chcem nejakým spôsobom uctiť a poďakovať sa jej. Dakujem za všetky tipy.
Nejaký pekný obraz, niečo, čo jej ostane dlhšie a môže to mať na očiach, alebo pekný čajník s dvomi šálkami malými k tomu.
Tie fotky sú skvelý nápad, ale ja osobne nemám rada darčeky, ktoré musím mať vystavené. Radšej by som spravila menšie fotoalbum, do ktorého môže kedykoľvek nahliadnuť, prípadne existuje možnosť vytlačiť fotografiu na vrchný obal bonboniery a k tomu nezábudky v kvetináči (môže si ich zasadiť do záhradky) - aby vedela, že na ňu nezabudnete 😉
Záleží v akej cenovej relácii, či to má byť naozaj len pamiatka alebo jej chcete dať ,, niečo navyše,, k výplate. Možno nejaký šperk by pani potešil

@bambushka Mna tak napadlo, ak mas nejaku ich spolocnu fotku, tak vytlacit a zaramovat s nejakym peknym venovanim resp. neviem kolko ma dcerka rokov, ale ak uz kresli, tak mozno tiez zaramovat obrazok pre pani 😊. Ja osobne sa vzdy radsej potesim, takymto kreativnejsim darcekom, to samozrejme nevylucuje fakt, ze jej mozes aj nieco kupit, comu sa potesi, podla toho ake ma zaujmi a pod. Zavisi ako velmi chces zainvestovat.