Darček na Vianoce pre 17-ročného brata
Ahojte, každý rok sa s ním trápim pri vybre darčeka. Oblečenie má, hernými konzolami a vsetkymi technickými vecami je uz vybavený. Rozmýšľala som nad celodenný vstupom do vodného parku v Besenovej a vreckove k tomu na stravu a tak... Hodi sa to ako darček na Vianoce? Ďakujem.. Pripadne napíšte nejake tipy 🙏🙏(vzdy ked sa ho spytam co by chcel tak, ze mu stačí ist na velke menu do Mcdonalds)
@lucyhatala do besenovej jedine partia, sám to je onicom, zvykne tam chodiť s kamošmi?
@lucyhatala presne, do Besenovej by musel zhanat dalsich kamosov...
Skor zaplatit nejaku chatu na vikend, tam si tych kamosov moze zobrat.
@0silvia0 toto je super nápad.ďakujem... Len boh vie ako by to dopadlo s tou chatou 😂😂😂😂
@martul ma jedneho najlepsieho co s nim chodí všade. Urcite by som ho neposlala samého
@lucyhatala ako darček sa predsa hodí všetko čo obdarovanému urobí radosť ❤️ Ale chalanisko je už veľký, ja osobne by som išla do poukážky na niečo čo má rád.
@lucyhatala Bešeňová pre dve osoby plus vreckové pre brata je absolutne ok, určite sa tam vyjasia keď sú najlepší kamoši 🙂
@lucyhatala album obľúbenej skupiny. Moja dcéra má 14 a album by bola schopná kupovať každý mesiac keby som jej to dovolila. Bešeňová mi nepríde vhodná.
no ja si teda osobne neviem predstavit, ze by som mala 17 a isla do Besenovej celkom sama :D a vlastne v akomkolvek veku je to dost blba predstava :D
Hodinky, kvalitné slnečné okuliare,batoh od obľúbenej značky alebo s potlačou obľúbenej skupiny.
@lucyhatala besenovu nie. Je to 17rocny chalan! Mozno este v lete, ale teraz uplne o nicom. Isla by som podla financii: poukazka do brlohu, zaplatenie spotifi na rok, nike air jordan, zoskok padakom, vyhliadkovy let, vodicak.... a tiez @renab ti dobre radi

@lucyhatala slúchadlá? Botasky také lepšie, reproduktor JBL...