icon

Darček pre 16 ročnú dcéru k meninám

15. aug 2021

Nejaké inšpirácie na darčeky pre pubertiačky?

chg
15. aug 2021

Darčeková poukážka do nejakého obchodu s oblečením

xckaret
15. aug 2021

Fajnu cokoladu, su to iba meniny.

prasiatko30
15. aug 2021

Knihu

zuvelyn
15. aug 2021

20 eur nech si kupi co chce sama (alebo odlozi)

dijka123
15. aug 2021

mobil a 100 euro ktomu

gdpr
15. aug 2021

Knihu najmä v tejto dobe keď mladí sedia viac-menej pri pc alebo mobiloch 😁, makeup (rúž, maskaru..) kozmetiku (micelárnu vodu, masku, píling, bombu alebo soľ do kúpela), voňavku, poukážku do kaderníctva alebo ku kozmetičke, lístky do kina +2,3 pre kamošov

pribinak
15. aug 2021

20e na zmrzku s kamoškami, sú to len meniny

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
mirage
15. aug 2021

@dijka123 preco len sto? aspon 500.

dijka123
15. aug 2021

@mirage tak su to len meniny

prasiatko30
15. aug 2021

@mirage prosim ta nebud drzgros - maly smart alebo minicooper by urcite bodol viac

autor
15. aug 2021

@dijka123 Tak mobil a 100€ je myslím až moc na meniny, to by som si nemohla dovoliť jej dať ani s mm spolu na narodky

dijka123
15. aug 2021

aha no tak kazdy si moze dovolit nieco ine co si mozes dovolit

autor
15. aug 2021

Ale môžte dávať celkovo nie je len meniny tipy, ale celkovo na darčeky pre ňu aj napr. Na Vianoce, lebo hej jedinej nikdy neviem čo mám kúpiť a ked sw jej spýtam, že nič nepotrebuje :D

autor
15. aug 2021

@dijka123 No chcela by som niečo do 100€ max

autor
15. aug 2021

@dijka123 a mobil dostala minule Vianoce

dijka123
15. aug 2021

tak skus popozerat ze na co mas ake mas limity a podla toho aha no tak prepac nemala som skade vediet ze mobil uz ma

klip0
15. aug 2021

Ak máte limit až do 100€ možno by ju potešila nejaká značkovejsia kabelka. Alebo tenisky, jesenná bundička teraz na školský rok, náušničky, značkový parfém, kupón do nejakého super kaderníctva kam by chcela ísť...
Ale kľudne stačí aj kniha ak rada číta, tričko, sveter, mikina, alebo rifle, alebo nejaká kozmetika.

jannka89
15. aug 2021

Poukaz do Escape Room ;)

julia2018
15. aug 2021

U nás idu skôr praktickejšie darčeky ako oblecenie, topanky, sluchadla, kozmetika, bižutérie, najnovšie chce novú hippie tašku. Dostala na minule Vianoce ombre u kaderníčky, ale vlasy si už farbí sama. Mobily si zasadne kupuje z väčšej časti za svoje peniaze s tým, že jej malou čiastkou prispejeme. Knihy už nekupujeme, chodí do knižnice a nemam to už ani kde skladovať. A najviac ocení peniaze asi

lindous
15. aug 2021

Úprimne si neviem predstaviť, že mamina by sa mi trafila do vkusu čo sa týka oblečenia, kabelky, topánok, elektroniky ani teraz, nie to ešte v 16 😅 my sme vždy chodili na spoločné nákupy, mali sme aj pekný spoločný deň, sadli na kávu, dali koláčik, niekedy sme šli aj na pedikúru a vybrala som si ja čo sa mi páčilo 🙂

Alebo potom čokoláda a peniažky, koľko uznáš za vhodné a môžeš si dovoliť, tie si môže aj odoložiť ak by chcela potom niečo drahšie 🙂

patka06
15. aug 2021

moja 15stka si na meniny vybrala ruksak, taký ako kabelka + kvety, tie ju vždy potešia
Porozprávaj sa s dcérou, nech si sama povie čo by ju potešilo, ťažko sa radí keď ju nepoznáme

dilino
15. aug 2021

na meniny darček do 100 euro fiha.Nejaku fajnovu čokoládu a nejaku maličkosť a nie darček na meniny do 100 eur.

matabb73
15. aug 2021

Ved sa jej spýtaj, čo by chcela. Moja dcéra má 13 a oblečenie si kupuje len sama, podľa svojho vkusu. Kozmetiku a knihy tiež. My ideme spolu do obchodu a ona sj vyberie čo chce. Alebo jej to objednám cez net. Tak mám istotu, že darček sadne a nekúpim blbosť.

zuvelyn
15. aug 2021

Tak ak máš limit 100eur tak jej tu stovku sytrc do ruky, určite ju minie rozumnejšie ako ty(v zmysle ze si kúpi to co sa páči jej a nedostane niečo co ju nepoteší a v tom lepšom prípade na to bude sadat prach v tom horšom to skončí v koši)

autor
15. aug 2021

@dilino tak to je strop, ale viacmenej dávam darček v hodnote okolo 30-40€

w123
15. aug 2021

nejake nausnice strieborne ? alebo kozmeticky balicek sprchac mydlo, telove mlieko, kvet taky v kvetinaci, tielko, tricko, teplaky, kryt na telefon, nieco do izby ? peknu taburetku, kozusinu taku malu ? vankus, sviecku, deku, sperkovnicu, farbicky a relaxacne omalovanky, knizku, stojan na dekorativnu kozmetiku, aromalampu, ramcek na fotku, strsne vela veci ma napada 😃

bennn
Odpoveď bola odstránená
fantaghiro21
16. aug 2021

Tie klasické darčeky tu odzneli.
Neviem ake ma dcéra hobby
Ťažko vyberať ked k nej neinklinujeme
Ale tiez by nebol od veci zážitkový darček.
Ak ju bavi cestovanie, spoznávanie kultúry, nejaký vstup do múzea
Nejakú procedúru u kozmeticky, pedikurky, manikuru
Popripade nejaký wellness, vstup na par hodín
Zábaly bahenne, atd...

Aj na zlavomate nájdeš veľa super ponúk (pokiaľ by to bolo ad limit a nebolo by tk pre nu urážlivé)

Alebo kupóny darčekové - daju sa kúpit cez eshopy
Obchod s prádlom, knihy, drogéria, sminky, elektronika...