Darček pre 4-ročného chlapca
Ja som zúfalá je strašný problém nájsť niečo pod 🎄 pre chlapca
Dievčatá to podľa mna majú jendochusie
Kúpila som mu magnetickú stavebnicu a ešte niečo chcem lenže neviem čo
Poradíte čo kupujete vy ?
Veci ako lego duplo,hudobný nástroj,autodráha,drevené hracky ,albi knihy,bicykel kolobezka to všetko mame
Neviem naozaj čoho sa chytiť
Bohužiaľ keďže sa boji nemôžeme nič čo vydáva zvuk svieti a alebo sa samo spúšťa ….
Prisim nejakú radu
U nas ficia Bruder auta, McQueen a Mack (dostane kamion s malymi autickami a McQueena ktoreho si sam musi zmontovat), Labkova patrola, kostym superhrdinu, chcel Spidermana. Kupila som Albi Mira Jarosa a Vesmir, vesmir ho teraz fascinuje.
My sme kúpili gravitrax junior, som zvedavá, či ho to chytí 🙂
@anonym_autor veľmi záleží čo ho baví, nášho by napríklad potešilo čokoľvek s labkovou patrolou, traktory s príslušenstvom, stavebné stroje, vlacikove dráhy a komponenty, knižky napríklad o kubkovi, o vesmíre, o farmarceni... ja mám skôr pocit že je problém nenakupit toho milión 🙂
Prípadne sa ho spýtaj, resp. počúvaj keď ti vraví čo sa mu páči. Náš malý vie hneď povedať čo by si prial 🙂
Gulickova draha vtech? Môjho syna to dosť baví, ale on rád stavia, vymýšľa prestavuje to.. už máme jednu a na Vianoce dostane druhu s inými magnetickými prvkami.
@anonym_autor pozri sem https://www.vnimavedeti.sk/c/znacky/logico1
spolocenske hry? napr. jenga

@anonym_autor moji chlapci majú radi napodobeniny aut, tie take kovové ferari, lambirgini, Mercedes, Audi…, fugurky dinosaurov s tým sa dlho vedia hrať, minuly rok sme im kupili futbalové bránky, majú oblečenie kostymi spiderman a hulk s tým sa dosť často hrajú prezliekajú si to, potom futbalové dresy so stucnami, to majú oblecene prisaham každý deň🤯 na nete pozri detsky pracovny ponk, vŕtačky, pílu, kosačku, furik…
akože mohla by som menovať do rana, práveže keď sa do toho chlapčenského sveta dostaneš nebudeš vedieť, čo skôr 😁