icon

Darček pre frajera k Vianociam

anicka779
20. dec 2022

Ahojte! Potrebujem poradiť 🙁 neviete, čo mám kúpiť frajerovi k Vianociam? Pretože absolútne nemám nápad na darček pre neho. Budem rada za akýkoľvek tip 😊 ďakujem

nique
20. dec 2022

Tak ja už fakt tejto dobe nerozumiem. Ja som s manželom 14r a vždy som mala milión nápadov na darček, akurát mi chýbali mi peniaze.
Môj tip: počúvaj srdce, nie cudzie ženy na FB. Ty si s ním, Ty ho poznáš. A ak nie si schopna na nič prísť, niekde je problém.

bessie12
20. dec 2022

preto pocas celeho roka vyzvedam kto co by chcel / potreboval a zapisujem si to. Ked uvidim, ze na tu vec je zlava, tak kupim, zabalim a odlozim. Neznasam nakupovanie darcekov na poslednu chvilu. To je len zbytocny stres navyse.

lavinis
20. dec 2022

@anicka779 a čo máme krištáľovú guľu? My ho nepoznáme, aspoň napíš jeho hobby

hilda08
20. dec 2022

No ja by som nechcela dostat dar, ktorý mojmu mužovi poradili daki cudzí chlapi len tak z brucha… urcite ho poznáš, co ma rad, co sa mu paci, hod do Google a nieco urcite najdes

s_o_n_i_k_e
20. dec 2022

@anicka779 koľko ste spolu a koľko má rokov aké má koníčky? Čomu sa venoje? Čo ho baví? 🙂

belllinka
21. dec 2022

Kup mu udicu a helmu na motorku

princeznaaa12345
21. dec 2022

@belllinka 😂😂😂👍

sense
21. dec 2022

Ťažko radiť, aké má hobby, záujmy. Aký je tvoj Budget....

senan
21. dec 2022

Sranda, ze si si to nechala uplne takto na poslednu chvilu. Teraz z toho bude este len vacsi stres. Co ma tvoj frajer rad? Venuje sa napriklad nejakemu sportu?