Darček pre mamu na 70. narodeniny: Tipy a nápady
Som absolútne bezradná. Viem akurát čo nie, žiaden zážitok, nič kvôli čo by sa musela pohnúť von z domu. Nič kde by stretla cudzích ľudí..Je dva roky po infarkte, nerada chodí von, pred 3r ju uhryzol cudzí pes, vlani spadla a vyvrtla si členok.
Smutne, ze sa takto trapi.. co ak by ste jej darovali hmotne - peknu fotku rodiny v rame alebo na platne; a nehmotne - napriklad sa mozes “zahrat na pedikerku” a mame urobit pedikuru, masaz noh, atd. Mozno aj kadernicka by si mohla byt 😉
Ak nerada chodi z domu, tak asi si taketo nedopraje, a v 70 sa takzie o vlastne chodidla stara…
Predplatné obľúbených novín alebo casopisu
Do kuchyne niečo? Nejakú vychytavku? Zmrzlinovac? Fritezu?
Ani na víkend na chatu len s rodinou? Číta rada, tak knihu alebo predplatné casopisu či poukážku do kníhkupectva. Alebo kôš s fajnotkami, ktoré má rada a bežne si ich sama nedopraje. Masáž od detí či vnúčat?
@slavkadi určite nie, ešte pred chorobou chodila s kamoškami po výletoch, aj do zahraničia, aj k moru, potom už nie. Pred mesiacom spadla teta(jej sestra) má zlomenú roku na 9 miestach, klúčnu kosť, prasknuté rebrá. Pravdepodobne sa bojí že zase spadne a doláme sa. S darčekovým košom som naposledy dopadla tak že v drahej čokoláde už červíky špacírovali kým na jeseň kôs otvorila.
ak nemá tak polohovacie kreslo by som sa jej spýtala či by chcela, keď je rada doma
@alenka58 jej odpoveď: nič nerob si zbytočné výdavky
Ked sa poobzeras u nej doma tak ti nic neudrie do oci, ze toto by sa jej zisla uz nove alebo ze nieco chyba? Je to take smutne, ze dobrovolne ostava doma zavreta, tak ked uz sa tak rozhodla ja by som jej skusila vylepsit ten priestor - novy matrac, pohodlne kreslo, nejaky spotrebic ak denne pouziva (my sme jedny nsrodeniny dali svokre kavovar automat, velmi si ho chvali). Ale je to zlozite ak neds sni tip a darcek odmieta
Našej sme na narodky kúpili klímu. Doteraz hovorí, že to bol najlepší darček 🙂, v byte by sa už bez toho nedalo vydržať.
@tana85 telku som kupovala na 65ku, matrace má kúpené vlani, kávovar kupoval brat, nepoužíva ho iba keď sme na návšteve. Nad tým kreslom som síce rozmýšľala ale tie čo mali v obchode odlišné od sedačky a kresla čo má doma
Dať nakresliť obraz s vnúčatami alebor rodina
Kup jej Tablet
@prasiatko30 má stolový pc aj tablet
@buba183 to bolo zlaté keď boli deti malé ale moje sú už dospelé a aj foteniu sa bránia keď mám náhodou obe deti doma.
Mobil

pohodlne nove kreslo s podnožkou