icon

Darček pre manžela na 40tku

zuzulik280
4. aug 2020

Prosim poradte, okrem adrenalinovych zazitkov, tie urcite nie , co dat manzelovi na 40 rokov..dakujem

diana999
4. aug 2020

Ja keď som. Nevedela čo na narodeniny, začala som hľadať po stránkach úplne rôzne veci.. A čím ďalej som hľadala tak som našla 😁 napíšte si do googlu narodeninové darčeky, a snáď to pôjde 😀🙏🏽

petkaaa
4. aug 2020

Hodinky a zospodu na ciferník daj vygravírovať meno, alebo nejaký osobný odkaz

nelca84
4. aug 2020

ťažko radiť keď človeka nepoznáš, môj by napr. hodinky vôbec neocenil, nikdy žiadne na ruke nemal a bol by to darček do šuplíka, ako aj akékoľvek iné šperky, obrúčku mal na prste kým sme neopustili radnicu :D
ja by som vybrala nejaký pekný wellnes víkend, alebo iný pobyt na obľúbenom mieste

hettinka
4. aug 2020

@zuzulik280 ak šoféruje, tak Školu šmyku v Trenčíne. Môj bol nadšený.

mila23
4. aug 2020

moj si chce teraz kupit dron....😉

lenuliatko84
4. aug 2020

Ja som dala manzelovi 2 listky na ligu majstrov. Vyslo ma to na 400 €.boli sme v miláne a bolo uzasne.

mlska19
4. aug 2020

Veľa záleží na koníčkoch. U nás sledovanie športu (našťastie) nefrčí, ani autíčkárenie, zato hudba áno - kúpila som mu elektrický klavír. Bol šťastný ako malé dieťa pri vianočnom stromčeku.

anjelik2019
4. aug 2020

Ja som môjmu dala retiazku s príveskom srdiečka z chirurgickej ocele, kde sú vygravirovane na jednej strane deti a na druhej my dvaja a veľmi sa mu páčilo.

heln
4. aug 2020

Moj este nema 40, ale tento rok si kupil na narodky dron. Bola som fakt "nadsena".

belllinka
4. aug 2020

@anjelik2019 som este nevidela chlapa so srdieckom na retiazke, to vazne?

anjelik2019
4. aug 2020

@belllinka no a? Čo je na tom zvláštne?