icon

Darček pre manžela na výročie sobáša

tinkacik31
6. apr 2014

potrebujem raduu som v koncoch neviem co kupit manželovy na vyrocie sobasa.

zita19
6. apr 2014

@tinkacik31 Tak aspon napis kolko ma rokov. ake ma konicky, o co sa zaujima... Niektoreho by potesili original Rolexky, ineho nove gumy na auto, dalsi by chcel znackove cyklogate, a niektoreho by potesili listky na finale hokejovej ligy alebo flasticka whisky pripadne toaletnej vody.... My ho nepozname vobec, tak ako mame radit, ked ani ty nevies a to ho hadam poznas. A tiez je dolezite, kolko penazi mas k dispozicii

modrofuzik11
6. apr 2014

skus stranku http://www.darek.cz/darky-pro-muze/. my s nou mame naozaj dobre skusenosti. je to sice ceska stranka, ale vlastnia ju slovaci. da sa s nimi dohodnut, posielaju slovenskou postou a platba je v eurach. drzim palce, nech nieco dobre najdes 🙂

mirka135
6. apr 2014

@tinkacik31 my mame vyrocie teraz a ja som mu kupila 3ks cd oblubenej skupiny a tesil sa ako maly chlapec 😀 totisto on si ich niekedy kupoval ale teraz je jednoduchsie si hudbu stiahnut..tak som si povedala ze do zbierky...nech ma ...inak donemoty to unas hra 😀 ale je to individualne ty musis vediet co ho bavi co ma rad..predtym som kupila listky na slnecny cirkus neviem ci poznas a zazitok to bol

misaelka
6. apr 2014

oblec si nove sexy pradielko to urcite neodmietne a prejav mu trosku lasky 🙂

tinkacik31
autor
6. apr 2014

@misaelka lenže pri nasej malickej sa to sexy pradielko asi velmi nehodi kedže chodi somnou spinkat :D

tinkacik31
autor
6. apr 2014

@zita19 tak jeho zalubou su auta a hlavne audi a všetko take ma co by som mu chcela kupit a ma 28 rokov

tinkacik31
autor
6. apr 2014

@modrofuzik11 dakujem velmi pekne za radu idem pozriet

zita19
6. apr 2014

Kup mu kupon na kompletnu ocistu jeho stvorkolesoveho milacika

lienka434
6. apr 2014

kupon na squsch,tenis,jazdu autom snov🙂 nebo spolocnu tantricku masaz 😝

dobromila1111
6. apr 2014